אהלן חברים!

סער ג1

New member
אהלן חברים!

אז יום רביעי איתנו, ויחד איתו גם גיליון חדש של מעריב לנוער. הפעם את השער מהדרים בנוכחותכם שלושת הפיינליסטים המוכשרים של "נולד לרקוד", בכתבת וידוי חושפנית שמגלה את כל הסודות הכי קטנים - אבל גם הכי פיקנטיים ומעניניים. חוץ מזה תוכלו לראות את כל הטורים הרגילים, המדורים, פרויקט ההחלפות השבועי שלנו וגם עוד כמה כתבות. עדכונים וכתבות יעלו בהמשך!!!

flora non

New member
תעבירו לדף האחרון בגיליון ותגלו...

עוד סיפור שפירסמתי=]. (אמונות פשוטות\ מאת פלורית שויחט). וואו, כ"כ התבאסתי כשהסיפור לא התפרסם במשך כמעט חצי שנה...חשבתי שסופו כבר ידוע מראש! וזה היה אחד הסיפורים המהנים ביותר שכתבתי:). אמנם הם הורידו לי יותר מ- 100 מילים, אבל חפיף, העיקר שהסיפור נישאר נאמן למקור ולבסוף באמת התפרסם
. מה תגידו עליו? אני רוצה תגובות- בין אם הן רעות או טובות^^".

amit678

New member
ואו ממש אהבתי את הסיפור... ../images/Emo13.gif

את האמת שלא תמיד יוצא לי לקרוא את המדור הזה, אבל כשראיתי פלורית בהתחשב בזה שלא יצא לי לקרוא סיפור שלך קודם קראתי אותו וממש אהבתי, אני אוהבת סיפורים כאלה שלוקחים סיפור ומציגים צד אחר שלו ... סיפור ממש יפה

יעל פלג

New member
מעניין

ראיתי את הסיפור (עוד לא קראתי, אני אקרא בשבת) ותהיתי אם זאת את או לא. השם שלך הוא באמת פלורית?

flora non

New member
:)

כן, זו אני, וזה שמי האמיתי למרות שרוב האנשים בעולם פשוט מקצרים את זה לפלורה או משהו^^". אשמח לדעת מה חשבת עליוD:". ואגב, כתבת ההחלפות של עם אביך הייתה ממש מעניינת. וגם אני אוהבת את השירים של מירי מסיקה, בעיקר הישנים:).

למעלה