אהלן חברים

hadash

New member
אהלן חברים

מה עניינים? מקווה שכולם מרגישים מצויין!!! יש לי שאלונת- מה עושים אם רוצים לטוס לחו"ל אבל יש צורך בחיסונים? מישהו פה טס ועשה חיסונים?

lior_r

New member
היי הדס,

רשמתי לך תשובה מפורטת במסר, עקרונית זה באמת נושא קצת מורכב, החיסונים הללו, רבים הנויורולוגים שלא ממש יודעים, חוץ מהטובים ביותר.... הרבה בריאות גם לך

RomiVais

New member
היי הדסי... ../images/Emo24.gif

מה שלומך חביבתי? איך המרגש? אצלי הכל מצויין, תודה... איך עבר סוף השבוע? לגבי הטיסה לחו"ל וחיסונים, ליאור שאל פה בדיוק את אותו הדבר, והבנתי שזה לא בדיוק נושא ברור וידוע לכולם... לאן את חושבת לטוס? ספרי, שתפי......... שבוע נפלא לך ולכולם והמון המון בהצלחה בנושא הנ"ל... קשה אבל אני מקווה שיסתדר לך וגם לליאור. נשיקות.......

hadash

New member
../images/Emo142.gifהיי רומי´לה../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

מה עניינים? אני מרגישה מצויין ומקווה שכך כולם קצת נעלמתי לי אבל המשכתי לקרוא את הפורום מרחוק... אני רוצה לסין ולכן אני מבררת קצת על כל הקטע של החיסונים... הייתי שמחה להיזרק שם לאיזה שנה אבל מה לעשות אי אפשר... אז נטוס לקצת פחות איך החום? נסבל? הייתי לפני שבועיים ברמת הגולן בטיול של 4 ימים ואלו היו הימים הכי מאושרים שלי מאז המחלה הזו... (כבר 3 חודשים מאז הגילוי המרעיש...) במשך כל ארבעת הימים האלה לא זכרתי ולו לשנייה אחת שיש לי את הטרפצת הזו... זה היה כיף!!! בכל אופן הרבה בראיות ואושר בייי הדס

לילית7

New member
הי הדס ../images/Emo66.gif

לגבי חיסונים באופן כללי, ניתן לברר במשרד הבריאות המחוזי. הם נתונים (נדמה לי שחינם) חיסונים למי שנוסע למזרח הרחוק. ואם את נוסעת לסין, אני מזמינה מראש צלחת סינית עתיקה (רצוי עבודת יד!!!) , לא לדאוג, לא התכוונתי ברצינות

למעלה