אהלן חברים.

שחר.

New member
אהלן חברים.

חזרתי, אומנם רק עד יום שלישי, בכל אופן הלילה (שהיה שוב ראשון לאחר רבים ללא שינה) ניסיתי בחלום הצלול לעשות דבר שלא עשיתי אותו לפני כן, פשוט להיות בתוכו בלי לנסות להשפיע עליו כמעט. הסתובבתי בקיבוץ וחשבתי על כל מיני דברים כמו מה מצב הגוף האמיתי שלי כרגע,מה השעה עכשיו,ניסיתי לעמוד על ההבדל בהרגשה בין חלום צלול לבין המציאות. התחלתי לעוף קצת הסתכלתי על דברים ניסיתי לתת מכות חלשות לאזניים לראות אם זה משפר את רמת הצלילות (כמו שואריאטי הציע) ואז פגשתי חבר שלי והתחלתי לדבר איתו ובאותו רגע נדמה לי שאיבדתי צלילות והתעוררתי... חלום ראשון מזה הרבה זמן שההתעוררות באה לי בעצמה בלי שהשפעתי עליה החלום היה די קצר וזה עיצבן אותי כי רציתי לנסות לחלום חלום צלול ממש ארוך. בכל אופן אני אנסה ליצור חלומות ארוכים בכדי שאוכל לאחר מכן לשלוט עליהם בצורה יותר טובה ולעשות דברים ממש גדולים. הנה כמה רעיונות שממש ממש ממש הלהיבו אותי, דבר ראשון לבדוק אם חלום משותף הוא דבר אפשרי,ודבר שני (אם מישהו קרא ספרים של ריצ´ארד באך) לנסות לבקר את עצמי אשר חי בעולמות מקבילים או לבקר אני עתידי. לבן, למה כתבת שלחלום חלום ממש ארוך הוא דבר לא בריא? שלכם שחר.

אהלן, שחר, איזה כיף לקרוא את

ההודעות שלך, מהן משתקפת ההתקדמות שלך... זה כזה כיף! לא כתבתי שחלום צלול ארוך הוא דבר לא בריא. להיפך, לדעתי זה דבר נהדר ומדהים!!! מאחל לך להתנסות בו בקרוב... שלך בן

Variety

New member
היי

היי שחר, לדעתי זה ממש יפה החלום שלך, ואין לך מה להתעצבן על זה שהתעוררת, תראה את זה כעליית מדרגה. מעכשיו, תמשיך לנסות את החלומות האלה, ורק תשתפר יותר ותלמד ותנסה כל מיני שיטות חדשות. אני מציע שתעבוד על החלומות האלה, שאתה לא עושה בהם כלום. ותעבוד על דרגת צלילות וייצוב החלום, ככה שיהיה ארוך. אחרי שאתה מרגיש מאומן, ולמדת איזה שיטות עובדות עליך יותר טוב בחלום, תמשיך הלאה! חלומות פז, Variety-

שחר.

New member
תודה לשניכם

ואריאטי,ברוך שובך מהטיול, איך היה? כפי שאתה רואה החלום שסיפרת נתן לי ממש הרבה רעיונות, לעבוד על חלום ארוך ויציב זה דבר ממש חכם, אני מאמין שדרך חלום ארוך אפשר להגיע לדרגות ריכוז הרבה יותר גבוהות ובכך לשלוט בחלום בצורה יותר טובה. רוב החלומות הצלולים שלי עד היום היו יחסית קצרים וכאשר הייתי זוכר דבר אחד שאני רוצה לעשות הייתי שוכח 1000 אחרים.

לא, לא, תודה לך!!!

אני מנסה לחקות את סגנון ההודעות של אלון ברמן... איך יצא לי?!

למעלה