אהלן חברים...

pitput1

New member
אהלן חברים...

אני בקרוב עוברת דירה, אני כרגע בשלב החיפושים.. ורציתי ככה כמה טיפים אם אפשר, בנוגע לשותפים, אני עוברת לבד. והכרתי איזה מישהי שגם מחפשת דירה באותו אזור שאני מחפשת אז החלטנו לחפש יחד. ובינתיים מצאנו כמה דירות ל-3 שותפים. והיא מכירה עוד מישהי שחושבת להצטרף אלינו. עכשיו, מה אתם אומרים על לגור עם עוד שתי שותפות? זה נשמע לי מסוכן לגור 3 בנות בבית אחד.. נראה שצריך איזה גבר בשביל המיתון בבית.. לא? חוץ מזה, אם יש איזה טיפים או הצעות למיניהם ליציאה מהבית בפעם הראשונה אני אשמח לשמוע... ד"א, כאלה פה שלומדים, אתם גם עובדים תוך כדי? כאילו זה אפשרי לעבוד וללמוד בשנה הראשונה? או שזה טרוף? ומי מממן לכם את הלימודים והדירה? אתם? או שההורים הם המממנים העיקריים..? תודה רבה ושנה טובה לכולם! :)

karnaf7

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

את מוזמנת להתרווח, אני מכין קפה|. ועכשיו קצת תשובות: לי זה גם נשמע מסוכן 3 בנות באותה הדירה. ישנם המון טיפים ליציאה מהבית, תקראי קצת בשירשורים לאחור, אם יש שאלות ספציפיות יותר, שאלי ונשמח לעזור. יש פה כאלו שלומדים ועובדים תוך כדי (נדמה לי שהרוב כאן), זה אפשרי אם כי קשה ודורש שיקול דעת רב לגבי הוצאות. אצלי באופן אישי ההורים ממנים את שכר הלימוד ואת השאר בעקרון אני (אם כי לפעמים אני נעזר בהם). שנה טובה גם לך גיא

pitput1

New member
קודם כל תודה..

אבל האמת שכבר קיבלתי קפה אחד, מהמנהלת המקורית(חציש?), אבל תמיד נחמד לקבל עוד אחד, למרות שאני אישית מעדיפה שוקו.. :) אני דיי לחוצה מכל המעבר הזה.. לא יודעת למה.. מפחיד ככה לעבור לבד, מה אם אני לא אסתדר עם השותפים\שותפות.. וכל ההוצאות... מקווה שיהיה טוב...

karnaf7

New member
אופס ../images/Emo9.gif

ידעתי שכבר ראיתי כאן את השם הזה, אבל בגלל השאלה חשבתי שזו היתה מישהי אחרת. וכן, כמו בכל דבר חדש שאנחנו עושים, יש גם אספקט מפחיד. אם לא תנסי, לא תדעי. בהצלחה רבה...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני הולכת לגור עם עוד שתי בנות כשיש מצב שתצטרף אלינו עוד אחת (כרגע גר בדירה בחור נחמד שעוזב עוד חודש). לי זה לא נראה כזה מסוכן - בצבא לא היית עם עוד המון בנות בחדר? לא הסתדרתן? ותחשבי על זה שבדירה לכל אחת יש חדר משלה ומקסימום החיכוכים יהיו על השימוש במקלחת (ובגלל זה בדיוק שכרתי חדר עם מקלחת משלי...) או על בלאגנים במטבח, שזה ממש שטויות. מה עדיף - לגור עם בנים שלא תמיד מנקים וגורמים לשירותים להיראות כמו שירותים ציבוריים? (עם גברברי הפורום הסליחה, פשוט שמעתי יותר מדי סיפורי אימה...)

pitput1

New member
תכלס...

את צודקת.. זה כבר נשמע יותר טוף! :) שיהיה לך בהצלחה! :)

למעלה