אהלן חברים....

אהלן חברים....

מי זוכר מי יודע? כיצד מעבירים את כל מספרי הטלפון מהפאלם דסקטופ לקובץ אקסל? ושנית ברשותי טראו 650 ובצעתי לו ארד ריסט אני מנסה כעת לבצע סינכרון והנ"ל מקבל את כל החומר עד לשלב של מדיה בשלב זה הוא נתקע במשך כמה שעות בפאלם מופיע synchronizimg midataidcohe אני חסר אונים כי גם ככה המכשיר נחסם לי לסים של סלקום עכשיו גם הפאלם לא מתפקד... אשמח לשמוע בשורות טובות שלכם בהמון תמיכה נפתלי

Ariyeh1

New member
לגבי

העברת מספרי הטלפון מה שעלך לעשות הוא: 1. פתח את Palm Desktop ועבור ליישום Contacts/Address (בהתאם לגרסת התוכנה) 2.לחץ על File>Export 3. בחלון שנפתח: א. בחר את מיקום הקובץ (בתיבת Export למעלה) ב. תן שם לקובץ (תיבת File Name) ג. בתיבת Export Tipe בחר באפשרות Comma Separated (*.csv, *.txt 4. חשוב מאד- סמן את האפשרות All 5. לחץ על Export כדאי לזכור שבמידה ולא תסמן All תייצא רק את הרשומה המסומנת כרגע. כמו כן הקטגוריות אינן עוברות בייצוא. לכן אם תרצה לייצא לפי קטגוריות עליך להציא את הקטגוריה הרצוייה לך , לסמן את כל הרשומות ולייצא אותן כאשר האפשרות המסומנת היא Currently Selected Records כמו כן רצוי לתת במקרה זה שם לקובץ הזהה לשם הקטגוריה לצורך זיהויי קל.

תודה אריה תמיד ידעתי שיש על מי

לסמוך כאן בפורום אני עדיין ממתין לעצה לגביי הבעיה השניה שלי

למעלה