אהלן חברי פורום יקרים שלי

אהלן חברי פורום יקרים שלי

מי שזוכר אותי עדיין יודע שלא נעלמתי,פשוט אני קצת עסוק בהצגה של בית הספר שלי שמעלה מחזמר,שנקרא בוסתן ספרדי,מי שמכיר את הסיפור כבר יודע על מה מדובר. התפקיד שלי זה מאיר האח הגדול,זה תפקיד ניצב אבל מזה מתחילים,וגם עליתי דרגה אני מנהל הצגה זה אומר מנהל במה גם. אני יוצא לי לקרוא כאן המון, מאז העזיבה של המנהלת שלנו הדס והמנהלת המשנה מורן. לאחרונה הספקתי להתעדכן על התוכנית אקזיט,יש לי ספויילרים ממש חזקים שיפילו אתכם, אבל אני לא מספר זאת זה יהיה רק באישור מי שסיפר לי. ואני יכול רק להגיד לכם על התוכנית כרגע, שמצבה ממש רע ולא ארחיב בנושא. אני רואה המון הפעלות של הפורום כאן וזה יפה מאוד כמו שאני הייתי מפעיל אותו, רק שלי כרגע אין זמן. אני מקווה לימים טובים אצלנו בפורום ולחכות שהכל יסתדר עם התוכנית. גם השבוע הייתה בגרות בלשון חבר'ה אז מי שניגש שהיה לו המון בהצלחה,בעיקר שאני ניגשתי גם חח. אז אשמח מאוד לדבר איתכם כאן ולענות על שאלות שתשאלו אותי(מקווה שלא בנושא של התוכנית).

../images/Emo24.gifבטח זוכרים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אם קראת כאן למה הפסקת לכתוב לנו?
אתה יודע מתי התוכנית תעלה?
בהצלחה בהצגה ובבגרויות
(אם יש לך עוד....) ומזל טוב שהתחלת לכתוב נורמלי עם ניקוד

כן ראית מזה

הדס עשתה משהו טוב לפני שעזבה, לימדה אותי לפסק נכון חח. וכן יש עוד בגרויות עד הקיץ השנה,אני יודע שאין תאריך עליה לתוכנית עדיין,ולא הפסקתי לכתוב פשוט לא מצאתי לנכון להגיב על משהו את יודעת משהו כזה. ותודה רבה לך ישראלה חח.

לא מצאת לנכון להשתתף../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

המאגניבים שלי? לא יכול להיות
חחחח סתם לא רוצה לא צריך! אתה יודע מי המנחים החדשים? (אני מניחה שכבר יש ממזמן...)

לגבי המנחים לא יודע על זה

פשוט אני יודע שאין עדיין תאריך עלייה לאוויר ואין אפילו צוות חוץ ממפיקה אחת.

tutana

New member
איזה שטויות....

יש שם הרבה יותר ממפיקה אחת... יום רביעי במקרה הייתי שם < בלי קשר לאקזיט> השעה היתה איזה 6 בערב וזה סוף יום עבודה לא היו שם המון אנשים בכלל... אבל בצוות של אקזיט היו אנשים :p

נראה לי שבי"ב יש איזה משהו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הבעה אולי.... אמרו לי פעם רק שאני לא זוכרת

חח טופפ../images/Emo110.gif

כי תמיד המדריכים שבי' אומרים "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי
"

שאלתי עכשיו את אחותי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וזה באמת בהבעה
אבל כל מה שאנחנו לומדים עכשיו (פועל, ניקוד...) אז זה לא נראה לי קשור

איזה כיתה את?../images/Emo110.gif

אנחנו לומדים עכשיו לבגרות..כאילו מה, אנחנו לומדים נושא נשוא ומשלימי פועל..אבל צריך לדעת את זה לבגרות, וגם אנחנו נלמד בספר הזה שנה הבאה..

גם אני בט'../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ותכלס כל מה שלומדים בלשון זה יהיה לבגרות... בכל המקצועות כל מה שלומדים מגיע לבגרות בסופו של דבר

בי"ב עושים חיבור

שזה מתווסף לבגרות בלשון זה 60 אחוז מהציון של הגברות בלשון כיאלו לשון וחיבור זה מקוצע אחד בסוף שנקראה - עיברית חוחו

אופיר../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif

באמת התפלאתי לאן נעלמת
תכתוב יותר
והמון בהצלחה בהצגה ובבגרויות

HiLi88

New member
היי ../images/Emo13.gif../images/Emo183.gif

מה קורה=] ? איך הייתה לך הבגרות בלשון
עשית מועד ב' או שעשו לכם את זה מהבית ספר רק עכשיו
ומישהו אמר פה שבי' עושים לשון ...אז יש בתי ספר שלא עושים בי'- אני למשל עשיתי בי"א... מממ...בקרוב תהיה סלבס אה?
אפשר חתימה/פוסטר?
חחח סתם...שיהיה לך בהצלחה לך בהצגה...ותזמין אותנו לבוא
אתה גם מנהל במה וגם שחקן באותה הצגה או שזה בלי קשר אחד לשני?... שבוע טוב
ו...אל תשכח אותנו

יש קשר בין שני הדברים

יש לי שני סצינות שאני מופיע בהתחלה ובסוף, ומנהל הבמה תפקידו שהרקוויזיטים יהיו בדיוק על הבמה, ושהשחקנים יכניסו אותם לשם.

למעלה