אהלן חבר'ס

K o H a N i M

New member
אהלן חבר'ס

לפני המווון זמן הייתי אחד מהחבר'ה הרציניים של תיקים ברשת אם חלק מכם היה במפגשים שהיו לנו בראש העין, ובכניסה לסינמטק בת"א. מישהו היה במשהו שכזה? ואם אסף הוא פה המנהל אז בכלל.. אני אשמח להכיר פה ת'חברים החדשים. בכל מקרה זה נראה לי מו פורום חדש, אז שיהיה בהצלחה. האמת עדיין שם בחוץ, אבל היא כבר לא ב..אופנה מה שנקרא.. שי כהנים.

orityemini

New member
היי שי!!!!!!!!!

מה נשמע??? בטח שזוכרים! בפעם האחרונה שיצא לי לדבר איתך היית בצבא לא? כבר סיימת? הפוסטר של הסרט משלטי החוצות שהבאתי לי עדיין נמצא לי בחדר (אומנם לא תלוי, כי לא מרשים לי) והפגישה המיתולוגית ההיא בסינמטק, מאז כל שנה אני נוסעת לכנס מדע בדיוני, מצאתי שהוא מעניין ביותר. מעניין מה קורה עם אסף, אני אשלח לו הודעה לפלאפון, גם איתו לא יצא לי לדבר כבר הרבה זמן ועם ירעם יוצא לי לדבר הרבה, הוא גם נמצא באוניברסיטה שלי. מי עוד היה בכנס ההוא? את הילה ראיתי לפני כחצי שנה, עם אסתי דיברתי לפני כמה ימים, את מעיין ראיתי בסוכות ואת רייצ'ל ואודי ראיתי אתמול, את גיל לפני יומיים וצילה לא היתה בכנס הראשון בתל אביב אבל נדמה לי שהשתתפה בזה שהיה בראש העין (ובכל השאר שבאו אחריו) אותה אני רואה הכי הרבה, היא נעשתה חברתי הטובה ביותר (היי צילה!) והיא לומדת גם בבר אילן. שכחתי מישהו? כשחושבים על זה למרות שהכנסים היו לפני הרבה זמן, עדיין יוצא לי לראות מדי פעם אנשים מהפורום הישן, זה מפליא ביותר :) שמחה שחזרת לפורום, ברוך הבא! אורית.

scoutlavie

New member
תודה אורית!

זה ממש חמוד...כנ"ל:) וברוך הבא שי , אני עדיין זוכרת את הקלסרים שלך עם כל המגזינים, אך , איך רציתץי גם אותם...

hrgo

New member
ברוך הבא שי! מה המצב?

כמה מילות עדכון בהחלט יכולות לעזור.

K o H a N i M

New member
תודה..

באמת מדהים לראות שאתן עדיין פה. אני מזמן סיימתי עם ההערצה העיוורת (זה מה שקורה כשרואים יותר מידי תיקים.. מכירים בע"פ כל סצינה וכדומה.. ) העונות האחרונות גמרו אותי, גם אחרי שניסיתי להכריח את עצמי לראות ת'עונה החדשה עם כל הצבא והישיבה שמסביב.. אורית - תודה רבה על העידכון!!! אני צריך להשיג את אסף, את יכולה לעזור לי בזה? ישר כח! אני שמח לראות שהפורום פעיל, אולי לאט לאט יחזור לי החשק! :)

orityemini

New member
העונות החדשות גמרו את כולנו:)

אלא אם כן יש מישהו שמחזיק בדיעה שעונה שמינית ותשיעית שוות צפייה? אבל אתה בחברה טובה, אז אל דאגה, ההקרנות החדשות בAXN של כל העונות שוות צפייה בהחלט ואני מניחה שלאט לאט יחזור לך החשק לצפות, מה גם שהצטרפו אנשים חדשים מאוד נחמדים לפורום, אז זה בכלל כיף. לגבי אסף, אני עובדת על זה, כשאתפוס אותו אמסור לו שאתה מחפש אותו. אה, ושמעת? הולכים לעשות סרט מספר 2! שנים של צפייה מאז הסרט הראשון שהוקרן ב98 הולכות להשתלם. וואו זה באמת לקח כמה שנים טובות.

K o H a N i M

New member
אורית,

שמעתי על מספר 2, בחצי אוזן ככה. אני שמח שעדיין יש את האווירה ואת ה"קסם" של הסדרה ושיש עוד אנשים שמחליפים שועלים ותיקים כמוני
. בע"ה, מתחזקים לאט לאט :)) תודה רבה בקשר לאסף.. ישר כח וחג שמח לכולם!

orityemini

New member
דיברתי איתו היום...

אני אשלח לך בהודעה פרטית את המספר פלאפון של אסף.

milki123

New member
עוד משהו...

אי סי קיו 97028552 אם מישהו צריך פרק , יש לי אולי אפשרות לשלוח אותו. יש לי את כולם גם במחשב באיכות טובה. נ.ב: אורית צרפי אותי שוב.

milki123

New member
הממ..הנה הרשימה

זה מה שיש לי על דיסקים. הרשימה פחות או יותר מעודכנת. נוספו פה ושם דברים אחר כך אבל מעט. מזל ששמרתי את הרשימה , הרבה דברים שכחתי שיש לי. (הרשימה מלפני שנתיים) נ.ב: יכול להיות שבקרוב אשיג את עונה 7 ו-8 dvdrip וגם את הבונוסים של הדיוי די. לתשומת ליבך , אורית :) אסף

milki123

New member
ושוב..הרשימה.

26.1.99 הרשימה. וואו...יותר רחוק ממה שחשבתי. Tue Jan 26 18:24:35 1999 היו זמנים...

o c e a n

New member
היי אמנם לא ראיתי את הפרק ברשימה

אבל כבר הצקתי פה לכולם בנוגע לזה אז אני אנסה גם אצלך יש לך במקרה את הפרק "ווילאם"???

milki123

New member
כן.

כן. יש לי גם את עונה 9 צור קשר באי סי ואשלח לך את וויליאם.

למעלה