אהלן חבר`ה אני צריך את המייל של

HAMANIAK

New member
אהלן חבר`ה אני צריך את המייל של

יובל,יש למישהו?

invAsion

New member
הכנס: ../images/Emo103.gif

יש לך שתי אפשרויות. א. להכנס לאתר הרשמי שלהם ולחפש אותו שם. ב. להכנס ל"טאגליינס" כאן ולחפש "שלחו דואר ליובל". ועכשיו, תרשו לי לנצל"ש: לכל מי שלא שונא פה היהודים ורוצה ללכת להופעת עשור, אני מייחצן. כרטיס עולה 99 ש"ח, הסעה תלוי איפה אתם גרים. כמו כן יש גם את הסינגל החדש "כאילו" ב19.90 ש"ח. ההופעה ביום האהבה, 20.8, באמפיפארק ברעננה.

invAsion

New member
כן! ../images/Emo103.gif

אם תביאי לי כסף, ביום של ההופעה לא תצטרכי לעמוד בתור, אלא תקבלי אותו ישירות ממני. (וככה גם תבטיחי שישאר לך)

שטיצה

New member
רק חבל שלא אוכל להגיע להופעה..

יש סיכוי שאקנה ממך כמה ימים לפני או אחרי ההופעה?

invAsion

New member
דווקא לא! ../images/Emo103.gif

יש שם כל כך הרבה משפטים שפשוט.. צובטים בלב. זה כואב לך נורא עד שאת לא רוצה יותר כאילו שאין לך ברירה וגם זמן להישאר כאילו שזה קל, וזה כאילו שאת כבר לא בוכה בכלל. וזה כאילו, כאילו אני חי, וזה כאילו שלא אמרתי לך כבר אלף פעם די. כאילו שהכל כמו משחק, וזה כאילו יעזור אם רק נצעק. וזה כאילו שאין פה מחנק. ובכלל, אני מרוצה מהשיר מאוד
את תהיי בעשור?

כן, נכון

אבל כל השמאלנות הרסה... לא יודעת אם אני אהיה בעשור.. אני בהתלבטות.. חוצמזה שאין לי כסףףףף

HAMANIAK

New member
אחי תודה,אבל אני יכול להשיג בחינם

יובל ואני שירתנו יחד בצבא ואני מכיר אותו מצוין,רק שהייתי הרבה זמן בחו"ל והשנה חזרתי אז אני רוצה להגיד לו שחזרתי ולדבר איתו

invAsion

New member
למי אכפת מיובל? ../images/Emo3.gif ../images/Emo103.gif

זה עשור ליהודים, וביהודים אין אף יובל

HAMANIAK

New member
מה את מדבר? מה הקשר היודים?

זה לא שייגצ קוראים ללהקה? אז מה אתה מזיין בשכל?

invAsion

New member
תראה לאן הגבת.. ../images/Emo103.gif

וד"א, ללהקה קוראים שייגעצ

HAMANIAK

New member
נו אז מה הקשר היהודים?

יובל זה זמר הלהקה,לא? מה אתה מבלבל אותי

invAsion

New member
הם מטיחים לו את האמת בפנים ../images/Emo103.gif

ששייגעצ הם חרא לעומת היהודים
קשה לו לקבל את זה.

LOL

קודם כל הם פוזה, דבר שני אני לא אוהב את הליריקה שלהם ואת התפיסה הנתנת בו שהכל שחור, והפסימיות וכו' וכו', וזה רועש מידי בשבילי, והגרופים שלהם...אבל אין להאשים להקה במעריציה..

invAsion

New member
הלוואי על שייגעצ ../images/Emo103.gif

כאלה מעריצים. שהולכים אחריהם באדיקות בכל ארץ, מהופעה להופעה.. אני אומר את זה ברצינות, המעריצים של היהודים הם ליגה אחרת. ולפחות הליריקה שלהם רצינית, מרגשת, נוגעת, אמיתית.. לא דפוקה כמו של יובל. ואגב, ביום שיובל יתייחס למעריצים שלו כמו היהודים - אז, רק אז, יהיה לנו על מה לדבר.

למעלה