אהלן חבר`ה אני צריך את המייל של

אתה רוצה ליריקה אמיתית ומרגשת

שמע סינריגה, להקה אופטימימת, מוזיקה תותחית, הם מתייחסים למעריצים כמו מלכים! אין לך מושג..הם הדבר האמיתי והליריקה של שייגעצ לא דפוקה, לחלק מהשירים יש משמעות כבדה פשוט יובל נותן את זה בדרך קלילה יותר וזה מה שעושה את השיר!

invAsion

New member
../images/Emo27.gifדוגרי, סינרגיה שולטים../images/Emo47.gif

וגם שייגעצ
וגם היהודים
...

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאופס../images/Emo9.gifזו הייתי אני^

כתבתי בטעות מהשם של נדב

invAsion

New member
סינרגיה מעולים. ../images/Emo103.gif

כאילו שחסרות להקות עם ליריקה מרגשת ואמיתית, עם מסר ועומק. סינרגיה היא גם כזאת. שייגעצ, לדעתי, לא. זאת אומרת, יש ליובל הברקות מידי פעם (פקיד אפרורי, קשה לי לחשוב, אין לי אוויר), אבל עם כל הכבוד והאהבה לשייגעצ - אין להם ליריקה מרגשת או עמוקה לרוב. אולי ליובל יש כוונה, אבל הוא לא יודע להעביר אותה בשיט. אני מסכים שהשירים כיפיים מאוד, אבל יש הבדל. ולהקה חייבת להיות אופטימית בשביל מוצלחת? אתה יודע מה, סבבה. תוריד את "כל הסיפור" ותגיד לי שהוא לא אופטימי. את ג'קי אתה בטח מכיר - גם הוא שיר אופטימי. מלחמה שקטה? כן, גם הוא שיר אופטימי. תקשיב לסוף "השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות, ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר, יש מחר לגלות.. להשתנות..". אני מוצא את זה אופטימי. בקיצור, בן, אתה ממהר לשפוט את היהודים לפי מיעוט בקהל שלהם, שאני באופן אישי חושב שהוא פיקציה, וה"גרופיז" זה סתם מושג שאתה נוטה להשען עליו, ואתה גם ממהר לשפוט לפני שהכרת לעומק. וד"א, אל תשווה את היחס של סינרגיה, הם להקה קטנה עם מעט מעריצים, זה בכלל לא בסדר גודל של היהודים. אבל כן, למרות שהיהודים היא אחת מלהקות הרוק המצליחות בארץ, היחס שלהם הוא בדיוק כמו לפני 13 שנה. כי הם יודעים שהקהל זה הם.

Hezi The One

New member
אתה צודק שוב,באמת

יובל אין לו ליריקה מופלאה,אבל יכול להיות שכל המילים הטיפשיות זה מה שמייחד את שייגעצ. אגב ביהודים,יש הרבה שירים שמחים ובן,אם אתה מכליל אז באמת לא נתת כמה דק' לשמוע באמת היהודים

../images/Emo45.gif

טוב, אם כבר נכנסתם לעניין הזה... נדב צודק 100% בכל מה שהוא אומר.. גם חזי.. אני אישית שומעת שייגעצ בשביל הכיף - להתחרפן, להשתגע, להרגיש שמייח. אבל כשאני עצובה או כשאני סתם רוצה לשמוע מילים שיעודדו אותי או שיזדהו איתי, עם כל הכבוד, אני לא שומעת שייגעצ... אני מחפשת את התנחומים במילים של אביב גפן, או היהודים... כי הם באמת נוגעים.
חלילה אין לי מילה רעה על שייגעצ, כל אחד והסגנון שלו... יובל בעיקר עושה שמח. אבל אם נכנס לעומק, מצד שני, היהודים הרבה יותר נוגעים. אתם יודעים שבפעם הראשונה ששמעתי את "קח אותי" או "הזמן שלך", בכיתי?

לא קראית הכל בעומק אבל תקשיב

הקטע עם האופטימי לא אמרתי שלהקה צריכה להיות אופטימית כדי להצליח...זה הטעם שלי להיות אופטימי זה הקטע שלי ככה זה כל אחד והטעם שלו..היהודים אני לא אוהב...לא אוהב לשמוע צרחות וקולות כבדים, הכל קל אצלי ככה אני אוהב מה לעשות

invAsion

New member
אם היית אומר מההתחלה ../images/Emo103.gif

שזה פשוט לא הטעם שלך, היית חוסך לי הרבה זמן של הקלדת הודעות ארוכות. פשוט רציתי להוכיח לך שאתה טועה כשאתה עושה את ההכללות המפגרות האלה, הן על הלהקה והן על המעריצים.

וoff the record

יש כמה שירים שדווקא די נחמדים...שירים חזקים כאלה במנגינה..ליפול, מחפש תושבה, ג'קי, עידן האלוהים, ואלה... שום דבר מעבר לזה
והיום שמעתי את הסינגל החדש שלהם
שמעתי היום ברדיו זה אסון...

invAsion

New member
הסינגל החדש ממש יפה ../images/Emo103.gif

גם ליריקה וגם לחן. הוא מדהים
ואני מבטיח לך שאם תשמע את מציאות נפרדת, היהודים, פחד מוות, היהודים Live ו-היהודים Unplugged אתה תמצא הרבה שירים יפים שתאהב, בכמה גרסאות שונות. ודווקא אלה? שיר מ ע א פ ן.

הליריקה לא משהו../images/Emo31.gif

זתומרת, כל הקטע שהם ערבו פוליטיקה. כל השאר מעולה.

invAsion

New member
לדעתך. ../images/Emo103.gif

לדעתי אין שום בעיה עם הפוליטיקה

כל עוד עושים את זה יפה

השיר החדש שלהם פשוט מעפןןןן!!!!!! הם עשו את זה כזה לויודע נראה כאילו ניסו לשלב ראפ...או משו כזה אנערף

ס ט י י ק

New member
../images/Emo45.gif

למרות המליון מעריצים של היהודים,אחרי כל הופעה[לרוב] טיטי ותום יוצאים החוצה למעריצים
. טיטי

למעלה