סינרגיה מעולים. ../images/Emo103.gif
כאילו שחסרות להקות עם ליריקה מרגשת ואמיתית, עם מסר ועומק. סינרגיה היא גם כזאת. שייגעצ, לדעתי, לא. זאת אומרת, יש ליובל הברקות מידי פעם (פקיד אפרורי, קשה לי לחשוב, אין לי אוויר), אבל עם כל הכבוד והאהבה לשייגעצ - אין להם ליריקה מרגשת או עמוקה לרוב. אולי ליובל יש כוונה, אבל הוא לא יודע להעביר אותה בשיט. אני מסכים שהשירים כיפיים מאוד, אבל יש הבדל. ולהקה חייבת להיות אופטימית בשביל מוצלחת? אתה יודע מה, סבבה. תוריד את "כל הסיפור" ותגיד לי שהוא לא אופטימי. את ג'קי אתה בטח מכיר - גם הוא שיר אופטימי. מלחמה שקטה? כן, גם הוא שיר אופטימי. תקשיב לסוף "השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות, ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר, יש מחר לגלות.. להשתנות..". אני מוצא את זה אופטימי. בקיצור, בן, אתה ממהר לשפוט את היהודים לפי מיעוט בקהל שלהם, שאני באופן אישי חושב שהוא פיקציה, וה"גרופיז" זה סתם מושג שאתה נוטה להשען עליו, ואתה גם ממהר לשפוט לפני שהכרת לעומק. וד"א, אל תשווה את היחס של סינרגיה, הם להקה קטנה עם מעט מעריצים, זה בכלל לא בסדר גודל של היהודים. אבל כן, למרות שהיהודים היא אחת מלהקות הרוק המצליחות בארץ, היחס שלהם הוא בדיוק כמו לפני 13 שנה. כי הם יודעים שהקהל זה הם.