אהלן.. חדשה כאן, מקבלים אותי?

Saffron

New member
כמובן ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה! אני מקווה שתהני כאן בפורום.

לא, לכי מפה.

ברור שמקבלים
ברוכה הבאה מותק, מוכנה לספר איך קוראים לך?
אה, אני יעל

Kola86

New member
טוב, אז ככה אני נטלי חיילת בת 19

וממש אוהבת את עידן רייכל והפרוייקט.. חולה עליהם, ומוצ"ש שעבר הייתי בהופעה בנתניה והיה פשוט אדיר! אני שמחה שאתם מוכנים לקבל אותי אליכם, ובטוחה שאהנה כאן, אם בא לכם לדעת עוד משהו, בכיף. אני מודה מודה מודה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כבר שאלת, אז- איפה את גרה? מה הטלפון שלך בבית? מה המספר זהות? במה את עובדת? יש לך חבר? שכבתם כבר?
ברוכה הבאה

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משוגעת!! את עוד תבריחי אנשים מהפורום
וואי הרגת אותי

Saffron

New member
יעל, ../images/Emo29.gif

נא לא להבריח מצטרפים חדשים.
...שאלות קצת פחות מפחידות:
מהם האלבום והשיר האהובים עליך של הפרויקט?

willo1

New member
ברוכה הבאה נטלי! ../images/Emo140.gif

סתם שאלה- מה את עושה בצבא?

willo1

New member
מי שמדברת!

מי פה מחליפה בעצבנות ניקים כאילו אין מחר??! הא הא? חוצמזה, אובססיבית או לא.. אני צריכה להתגייס שנה הבאה.. את יודעצת.. חלק מאיתנו כבר התבגרו
*צוחקת*

Kola86

New member
היי.. אז למי ששאל...

מהאלבום השני שלו, ממעמקים אניי הכי אוהבת את השיר מכל האהבות.. כולם יפים ואולי בזמן אחר או במצב אחר הייתי מעדיפה שיר אחר.. פשוט הוא משקף את מה שאני מרגישה.. חבר שלי ואני נפרדנו.. הייתי מה זה הרושה, ואז היה אותו בגלגל"צ, אז שלחתי לו הודעה.. אחרי שבועיים בערך שלא איתו, "אם אתה שומע גלגל"צ, אז השיר הזה זה כל מה שיש לי להגיד לך... אני אוהבת אותך, נטלי" ואז הוא התקשר... אז אני מתה על השיר הזה.. (אה וזה היה מזמן, שהוא רק יצא לרדיו..) ובכלל.. אני מתה על עידן, ומתחברת כמעט לכל השירים שלו... ומצחיק, שכל שיר מזכיר לי תקופה אחרת ... ואין עליו. ולמי ששאל צמה אני עושה בצבא.. אז התגייסתי לפני חצי שנה, סיימתי טירונות ועברתי תאונה אז עד לפני שבוע הייתי בבית בגימליחם, ומחר אני הולכת לבקום לשיבוץ חדש כי הפרופיל ירד לי... תאחלו לי בהצלחה.

למעלה