אהלן חדש בפורום אוהד MMA גדול

2המרפא

New member
אהלן חדש בפורום אוהד MMA גדול

ורציתי לשאול לדעתכם בנוגע למצב הUFC בהנחה המאוד סבירה שסט.פייר קורע את סרה ביום ראשון. לUFC הולכות להיות שלוש קטגוריות משקל שסגורות לחלוטין: אין את מי לשים נגד נוגיירה כולם עזבו וגם ככה חוץ מפיודר אין לו יותר מידי תחרות. סילבה לא ראה סיבוב שלישי מאז שהוא הגיע לUFC ואחרי הנדרסון אני לא מצב שהוא יראה. ואחרי שסט.פייר יתעלל בסרה הוא פחות או יותר ניצח כל אחד בקטגוריית המשקל הזאת ואני לא רואה מי ינצח אותו. האם הUFC לא יאבד הרבה מהאטרקטיביות שלו בגלל חוסר תחרות לאלופים? מה אתם אומרים

talhorm

New member
ברוך הבא אחי

GSP נמצא בקטגורית משקל של הרבה חבר'ה מאוד מוכשרים, אולם הוא נראה בלתי ניתן לעצירה, אבל פיטש מרשים ועדיין לא נלחם עם GSP, סנצ'ז עדיין לא נלחם עם GSP, מרכוס דיווס עדיין לא נלחם עם GSP, אלבס עדיין לא נלחם עם GSP. ואלוף לתקופה ממושכת דווקא תורם לMMA, כמו פידור בPRIDE שלמרות שהוא שלט במשקל הכבד עדיין הדוויזה שם פרחה יותר מתמיד בזכות אלוף יציב. הMW אם כבר בבעיה גדולה... הם צריכים לבנות כוכבים ולתת לאנדרסון סילבה לנוח, שהוא גם אלוף אז הוא צריך להגן על התואר, והוא גם DRAW במיוחד אחרי הקרבות עם פרנקלין והנדרסון, זה לוחם שאנשים רוצים לראות באוקטוגן. משקל כבד... נוגיירה עדיין לא הגן על התואר אפילו פעם אחת אז אי אפשר לדעת מה הולך להיות איתו, ויש חבר'ה מוכשרים כמו ברנדון וורה שיכולים להפתיע אותו לדעתי, והוא כן יכול להפסיד לוורה למרות שאני בטוח שאף אחד לא מאמין בזה פה, אבל רק הזמן יגיד... נחכה להגנה הראשונה שלו. בקיצור אטרקטיביות יש עם אלופים יציבים, אבל צריך לבנות לוחמים אחרים לעתיד ולהפגיז בקרבות עם משמעות, למשל אני רואה את פטריק קוטה נגד אלמיידה קרב עם הרבה מאוד משמעות של מי יהיה הבא בתור מול אנדרסון סילבה. אני רואה את פיטש כבר מקבל טייטל שוט, אחריו יש אפשרות להרים משהו עם סנצ'ז, קושצ'ק ודיווס שהם מאוד ראויים, עם קושצ'ק זה קצת בעיה כי הוא הפסיד לGSP, ואם GSP ישאר אלוף אחרי פיטש, קושצ'ק לא יקבל הזדמנות, אבל למשל קרב של דיווס נגד סנצ'ז על מי הבא בתור בהנחה שGSP ינצח את פיטש, מאוד מאוד הגיוני לדעתי.

2המרפא

New member
אני מסכים איתך בנוגע לWW

אך בגלל הכשרון המדהים של GSP כל עוד הראש שלו בסדר אני באמת באמת בספק שמישהו ינצח אותו (אני לוקח בהנחה שהוא ינצח את סרה) זה פשוט נראה כמו הרבה אנשים (מאוד מוכשרים אני אתן להם את זה) מתחרים על ההזדמנות לחטוף ממנו מכות. זה מן הסתם לא מתקרב למה שקורה בMW ששם יש את סילבה מתחתיו את הנדרסון ופרנקלין שלא יקבלו עוד הזדמנות נגדו וחוץ מזה אוויר. ואתה באמת חושב שוורה יכול לנצח את נוגיירה? ד"א השמועות הן שנוגיירה ומיר, אם הוא מנצח את הקרב הבא שלו, יאמנו את הTUF הבא, מה שאומר שעד 2009 הוא לא יגן על התואר. וגם פה יש את נוגיירה ואז אוויר

favor

New member
ריקרדו אלמיידה ייקח לסילבה את התואר

תזכרו מי כתב את זה ראשון

favor

New member
קודם כל ברוך הבא!

קשה לומר בספורט כ"כ הפכפך, תחרותי ומפתיע כמו MMA שהכל סגור או אבוד. אין לי מספיק אצבעות כדי לספור את כמות ההפתעות בשנת 2007 ב-UFC ככה שהכל פתוח מכל בחינה שהיא. נכון שיש 3 קטגוריות שנראות קשות לפיצוח על הנייר אבל זה רק יגביר את המתח יותר ויותר. לא היית רוצה לראות דוויזיה שכל קרב על התואר האלופים מתחלפים כך שזה יצור רק מתח חיובי. זאת דעתי כמובן.

doom23

New member
ברוך הבא

זה רק אני שחושב שסרה הולך לפרק את GSP עוד פעם ?
כולם כבר הכתירו את GSP לאלוף ... רבאק הוא לא מסוגל לספוג אגרוף... הקרב האחרון שלו היה כל כך מרשים כי יוז גמר את הקריירה אבל חוץ מזה ? אפילו מול קושצאק הוא לא הצליח לסיים

למעלה