אהלן חדש פה

boazt25

New member
אהלן חדש פה

אני ואישתי בהריון שבוע 19+4 (למיטב זכרוני) מצפים לבן. אשמח לקחת חלק בפורום.

hag70

New member
מה זאת אומרת למיטב זכרוני../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif

זאת לא *ה*התחלה טובה לחיים הורות משותפים
. ברוך הבא בכל מקרה
. אנחנו פה לכל שאלה, עניין, חוויה או תמונה
.

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוך הבא ומזל טוב!../images/Emo140.gif אז מה? אתה סובל מבחילות, או שכבר עבר לך?../images/Emo8.gif לא ממש מתחברת לאמירה המקובלת הזאת "אנחנו בהריון"... היא בהריון, ועליך גם עובר משהו עוצמתי שראוי למקום יחודי משל עצמו. בא לך לשתף? איך זה בשבילך? נראה לי, שחשוב שגברים ידברו על החויה שלהם, בין היתר כדי ליצור את המודעות לקיומה, ולתת לה את המקום שלה. האשה בהריון, והאיש- אולי עוד תמציאו לזה שם ../images/Emo13.gif הנה אתגר למוחות היצירתיים של הפורום- איך תגדירו את התהליך שעובר עליכם כשזוגתכם בהריון? יש הבדל בין התהליך שאתם עוברים בהריון הראשון לזה שבהריונות הבאים?

akavishon

New member
הנה הגדרה לגבר שאשתו בהריון

אשתי בהריון ואני - אשתי בהריון... ביום שישי האחרון, חגגנו בגן של הגדולה את יציאת מצרים. היו שם המון משפחות עם תינוקות על מנשאים וזה פתאום כל כך עשה חשק לעוד תינוק... עד לסוף שבוע עם שני הקטנים שהאשה בחו"ל. כל החשק עבר

SaTLaN32

New member
אני הייתי עם אשתי בהריון!!!

היו לי בחילות יותר משלה היה, היו לי יותר צרבות ויותר כאבי גב. וד"א לה ירדה הבטן... לי לא!

boazt25

New member
אהלן תודה לכולם

אני לא חושב שיש הגדרה נפרדת לגבר שאשתו בהריון. נכון שהאישה היא זו שעוברת את התהליך, אבל זהו תהליך שלדעתי בשורה התחתונה מוביל לחיזוק קשר בין בני זוג. דרך אגב, אישתי כבר החלה להרגיש את פופטיץ בועט, אני מת להרגיש את זה כבר בעצמי. שיהיה לכולנו יום טוב, אשמח לקחת חלק בפורום זה.

למעלה