אהלן, חדש

XsenkaX

New member
אהלן, חדש

בן 14 וחצי, פרק מתקדם מאוד בבליץ' ( פרק 5) ~ נעים להכיר את כולם. sore de, כול פעם שאני מדבר עם מישהו שרואה\ראה בליץ', הוא אומר לי שהסדרה מתחילה להיות מעניין מקטע מסויים, שזה די דפוק, כי כול אחד אומר משהו אחר.. ~ מאיזה קטע הסדרה מתחילה להיות מעניינת? האם לעד אני אאלץ לשמוע על אנשים שנהנים מפרקים מתקדמים יותר? נ.ב השדרוג לבלדה על לורד רנדל צריך להיכנס לתוכנית הלימודים יחד עם יצירותיה של רחלXD

JeeChan

New member
היי וברוך הבא :]

לטעמי הסדרה תמיד הייתה מעניינת ותמיד תהיה [כל עוד זה לא המנגה ~_~, רק האנימה 3>] לכל אחד זה מרגיש אחרת ויש נקודות מסויימות בסדרה שאוהבים, לכן לדעתי פשוט תראה את הסדרה בלי להסתמך על דעות של אחרים.

XsenkaX

New member
../images/Emo45.gif

התחלתי לראות את בליץ' בגלל המלצה וכנראה בגלל זה אני לחוץ :~ ותודה!

fay valentine

New member
היי

בגלל שהמנגה והאנימה שונות בכל מיני דברים (העלילה אותו דבר, אבל דרך הסיפור והאירועים ה"שוליים" שונים במקצת), אז לדעתי הן שתיהן טובות אבל כל אחת חוויה שונה. לדעתי הסדרה הייתה טובה עוד מההתחלה. זה נכון שבהתחלה יש רק סיפורים קצרים עד שנכנסים לסאגה הגדולה בסול-סוסאייטי, אבל זה לא מפחית מהכיף ומטיב הסדרה. לעמות זאת, לדעתי הסדרה מפסיקה להיות טובה אחרי סאגת הסול-סוסאייטי הראשונה. פשוט... לא טובה וכיפית כמו בפרקים הראשונים. זה כל הזמן עובר בין יותר מדי אפל ועמוק ושחור, לבין קטעי "קראק" חסרי תועלת ומבזבזי זמן. ובנוסף, האנימציה התדרדרה. אני עדיין מקווה לטוב, ועדיין מעניין אותי לאן זה ימשיך, אבל הסדרה לדעתי ירדה ברמה. אז אל תצפה ליותר מדי אחרי פרק 60+ ( אני לא זוכרת מתי הסאגה נגמרת).

XsenkaX

New member
נראה לי שהבנתי..

זה כמו בDBZ, שהסאגה האמצעית (אנדרואידים -סל) היא השיא של הסדרה ובשאר הזמן היא פחות טובה.. כנראה שזה תלוי בז'אנר כי בדת' נוט (אני בפרק 13) זה לא ככה ~ תודה על התגובה!

Amie Lala

New member
שאאללווםם!

לדעתי הפרקים הכי טובים הם...ממש לא דעת! ניראלי שזה בסביבות הפרקים 37 משו כזה...אני אישית אהבתי את הסידרה יותר מאז שהתחילו הפרקים האלה. אבל כל אחד והטעם שלו^^"

MR Lordi

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

לדעתי, הסדרה מתחילה להיות מעניינת כבר מההתחלה...

שלום שלום!

אני אישית אוהבת גם את האנימה וגם את המנגה, בכל אחת יש קטעים שהצליחו יותר או פחות... שניהם ביחד משלימות אחת את השניה לדעתי [= אני ממש ממש נהנתי מההתחלה, ולדעתי היא אפילו יותר טובה מפרקים מאוחרים יותר. בכלליות בסביבות פרק 15 אאל"ט יש סוג של שינוי מסויים בעלילה, ויש כאלה שאוהבים יותר את הסדרה אחרי זה. אני אישית אוהבת את הכל. מה שכן, לדעתי אין כמו פרקים 54, 58, 59. צפה להם ולא תתאכזב
תהנה! (ואיזה כיף לך שאתה לא יודע כלום ממה שהולך להיות... תיזהר מספויילרים!)

XsenkaX

New member
סו דס..

הקטע הכי טוב באנימה\מנגה זה בצפייה הראשונה.. למרות שזה מטריד שיש ספוילרים בכול פינה ~ ונעים להכיר~

למעלה