אהלן חולים שכמוני....../images/Emo101.gif
אז ככה.... קודם כל: לא ידעתי שיש קהילה בתפוז...
רק שמעתי על פורומים באנגלית...וזה לא ממש מתחשק לי... א ב ל נחמד לדעת שהמודעות כלכך גדלה עד שכבר נפתח פורום פה...ואנשים יודעים שהם חולים בזה ולא מחפשים אצל מאה רופאים בערך... אז אני בת 19, אובחנתי לפני שנה וחצי בערך...אחרי סבב מופלג של רופאים ובדיקות.... אני לא כלכך שמחה כמו שאני נשמעת כרגע...אני די עצובה את האמת....רוב הזמן עצובה ובחרדות. אני מאושפזת בבית חולים פסיכיאטרי. אני לא חושבת שכל המצב הנפשי שלי נובע מהמחלה, אבל אני חושבת שיש למחלה חלק נכבד במצב. אם לא הייתי סובלת כל הזמן פיזית, אז אולי היו לי קצת יותר כוחות, וקצת יותר בריאות לקבל מה שהחיים מציעים לי....אבל כשאתה חולה וחרא לך רוב הזמן....(אם לא כל הזמן) אז אין לך ממש כוח ואתה נופל.... ואני נופלת עכשיו... ת'אמת...הרגשתי רע כל השנים ולא הבינו למה אני מתלוננת כל הזמן כי הבדיקות תקינות, אבל לא הייתי חולה עד כדי כך.... בשנתיים האחרונות זה הפך להרבה יותר סבל והרבה יותר הקרבה.... היו לי כמה התקפים שנמשכו חודש ויותר....וזה מבאס... קצת מפחיד אותי כי זה מתדרדר ואני לא יודעת לאיזה מצב אני אגיע..חוץ מזה שכרגע המצב גם לא משהו מזהיר...אני גם נורא חלשה (והייתי חזקה מאוד פעם- יש לציין), גם בשרירים, גם בכוחות, וגם במערכת החיסונית שלי. בערך כל שבועיים יש לי איזה וירוס וכל חודשיים איזה דלקת גרון, ואם זאת דלקת גרון- אז דלקת נורא חריפה וגם בכלל, כל פצע שיש לי הופך לזיהום אן לדלקת....כבר חמש שנים שלא היה לי חום, אבל לפני שבועיים כשהייתי חולה, היה לי. דווקא בדרך כלל יש לי חום 35 שזה נמוך, אבל היה לי 38.7 שזה ממש גבוה בשבילי... טוב....מספיק עם זיוני השכל....פשוט הייתי צריכה להתלונן בלי שמישהו יתעצבן....
אז ככה.... קודם כל: לא ידעתי שיש קהילה בתפוז...