אהלן חזרתי מירושלים היה נהדר

my true colors

New member
ירושלים אכן עיר מדהימה

ביופיה, במה שהיא מסמלת, וכולי תקווה לשקט ושלווה גם בה. שמחה שנהנית. שני

שניקי../images/Emo51.gif

ירושלים שלי: מנזר מתפרץ לכל עבר נשים בשחור מפגינות ברחוב קינג גורג הכותל שרק שפתי יחליקו אותו יום יום הרגשה ישנה של עתיקות רוחניות צרופה שלך חנה גונן

my true colors

New member
ירושלים שלי:

מקום, שהרבה בו לא ביליתי, אך תמיד סימל את מקור הגאווה. רוחניות, אהבה, קשר ביני לבין עצמי, כמו הקשר בין אדם לאלוהיו. ומי הוא האלוהים, כל הזמן שואלת. האם ירושלים= דמוקרטיה? האם ירושלים=דת? לכל אחד המשמעות שלו, ההגדרות שלו, האהבה שלוץ

my true colors

New member
אכן, היופי של החופשיות, שלמרות

הריבים, שלמרות הכעסים, שלמרות המלחמות, יש בה עדיין לומר לנו את חשיבותה דרך הלבבות, גם אם היא לא תואמת לצד האחר, גם אם לא תואמת לצד שלנו, זה בכל זאת עיר של שנים רבות, עם הרבה דתות, ומחשבות ואהבה לעיר שנשמעת כמו שירה ישנה שמצאנו במגירה לאחר 50 שנה. עדיין מרתקת ותמיד תמיד שלנו ומאיתנו. שני, עם חלומות על אוצר אבוד ששמנו מתחת לאדמה, כדי שאף אחד לא ימצא, עם תקוות שרשמנו, ובחירה בשלום. מכתבים שלא שלחנו, תמונות של אנשים יקרים שאולי כבר חלפו, וסיום. גם היום. גם מחר. והתחלה חדשה של היכרות מחודשת. שני

noba

New member
ירושלים שלי

כי אני גר בה הרבה שנים אבל היא לא שלי כלומר האלימות הדתיות הביתריות הדם השנאה אבל הדבר היחיד שאני אוהב בת"א זה הדרך חזרה לירושלים

../images/Emo51.gifעל כל התגובות החמות.........

מזמינה אותכם לטייל ולהנות(אגב אני מטילת כל חודש). שלכם חנה גונן

למעלה