אהלן!!!! חזרתי מקורס חמישיות...

אהלן!!!! חזרתי מקורס חמישיות...

שלום לכולכם!!! אחרי יומיים גיחה (שבהם לא הייתי מסיבות ששמורות ) וגם ארבעה ימי פעולות וטקס מרגש ומדהים אני בבית... ועוד מעט שוב נוסעת... היה ממש נחמד...והטקס בסוף היה הכי מרגש בקורס... פשוט מדהים! הקורס שלנו היה בקיבוץ עין דור (ליד הר תבור) ואני כמובן בהנהגת צפון!. אני חושבת שלהנהגת צפון יש ממש עתיד במיוחד לשבט "דקל" (נצרת עילית) וגם "יזרעאל" (עפולה)לא רע... אז...כל מי שהיה בקורס הנהגת צפון...או באיזשהו קורס יכול לכתוב חוויות- אני אשמח לקרוא... נ.ב- ד"ש לאחוות אין לי מושג

י ע ל 2

New member
דיווח מהביקור...

בתור מישהי שבאה לבקר ביום אחד לפני האחרון והייתה בטקס אז כך: קודם כל זה לא משתווה לחווה... כאילו ראיתי את הכיתות וזה ממש לא כמו החווה.. וחבל שלא הייתם בחווה.. הטקס באמת היה מרשים הכתובות אש היו יפות.. במיוחד היה מרשים הנאום שאמרה החניכה (היא קצת שכחה שזה רק קורס מסכם ונתנה נאום של קורס קצינים בערך...) וסך הכל היה נחמד.... ושיר ניסיתי לחפש את השבט שלך כדי לשאול איפה את אבל לא ממש הצלחתי..

שירקית

New member
שלום לכם...

אוי הקורס הזה היה ענקקקקקקקקק.... שירושקין...לא הפסדת כלום בקשר לגיחה, היא הייתה נוראית... באיזה גדוד היית? באיזה אחווה? ניסיתי לאתר אותך, שמעתי שגם את אותי.. השתתפתי במסכת בטקס ככה שבטוח את יודעת מי אני.. יעל...חבל שלא מצאת אותי...רציתי לפגוש אותך ובאמת שלא כדאי להשוות לחווה...העיקר שנהננו...ובאמת נהננו... שירן באיזה בניין ישנת?

נהדר !!! אז אני יודעת מי את!!!

הייתי בגדוד דון (אני דון דון דון, אני דון דון דון דון) ואני מניחה שהיית בגדודי בלסר הכוסון... הייתי באחוות אין לי מושג עם מדריך ששמו בישראל מושי (על שם המרשמלו) אבל באמת קוראים לו משה.. הבניין שבו שהייתי היה ליד גוונים (החדר הממוזג) הכי בסוף... הייתי עם אנשים ממוצקין וכרמיאל בעיקר...וגם מהקריות.. גם אני נהנתי והיה סבבון.. מה היה התפקיד שלך במסכת? דיברתי עם אחת מהשבט שלך שגם קראו לה שיר, עם משקפיים ונמוכה.. חבל שלא דיברנו.. אני מכירה מהגדוד שלך את שירן ומורן..

י ע ל 2

New member
וואלה?!?!? ראיתי את המסכת..

מה היה התפקיד שלך? לא שזה בטוח יעזור לי כי אני לא זוכרת את כל התפקידים... אתן יוצאות לצפונבורי? לשתיכן קוראים שיר? אני כל הזמן מתבלבלת ביניכן...

שירקית

New member
אז ככה....

אני גם הייתי בבניין האחרון!!! היית בבניין של מור ושירן? גם אני הייתי... בלילות הייתי מאלו שישנו בחדר הממוזג עם מזרונים עם אנשים מיוקנעם.. במסכת הייתי גם במסדר וגם בעניין של החדרים...סתם משהו טיפשי... כן שיר אמרה לי ששאלת אותה מי אני....היא לא זכרה אבל להראות לי אחרי זה מי את...אני משערת שנפגש כולנו במחנה....:)

למעלה