אהלן חזרתי... :)

אהלן חזרתי... :)

אני באמת בשוק מכמות האהבה שאתם ככה מרעיפים עלי בכמויות, באמת. אני ממש מרגיש לא נעים שאני ככה לא יכולתי להיכנס ולהגיב בימים האלה ופתאום אני קולט את כמות האהבה והפרגון שלכם. ואני באמת שואל את עצמי מה לעזעזעל עשיתי כדי לזכות בכזאת אהבה עצומה מכם? אנשים מדהימים שכמותכם. ריגשתם אותי עם כמות ההודעות והטלפונים, זה מדהים אותי ועושה לי הרגשה מדהימה. אז תודה לכם יקרים! (אני כבר מרגיש לא נעים מיוסי...:) בכל זאת אני כולה כולה מנהל את הפורום הזה (!!) בכל אופן, הייתי באילת, היה לי כיף מאוד מאוד. שוב תודה על הכל, אתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם.

טוב שחזרת ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

מה עשית? היית אתה... אוהבים אותך בגלל מי שאתה אריאל חח אני שמחה שנהנית באילת ואתה ה- מנהל של ה-פורום

1מאיוש

New member
אריאל...ברוך שובךך

בבקשה ואל תרגיש לא נעים מיוסי!!.. לא נראה לי שזה מפריע לו אתה עושה כאן עבודה גדולה ומגיע גם לך יחס כמו שצריך

orianush

New member
ברוך שובךךך

האמת התגעגעתי
שמחה שנהנת לך באילת וכל האהבה פה מגיעה לך..

אריאלללללללל ../images/Emo24.gif

יאאא שמחה שחזרתתתת התגעגענווו
שמחה שנהנת באילת... ובקשר למה שאמרת... הכל מאהבה...
כי באמת מגיע לך הכל ויותר מזה!!!

moranush86

New member
סנוב ניסיתי לדבר איתך היום

אבל אתה סנוב לא עונה!!! אז דבר איתי מתישהו. וכן נו ה לעשות אנחנו אוהבים אותך למרות הסנוביזציה

adiii1

New member
אריאל..

וואלה אני שמחה שנהנת ושחזרת אלינו בריא ושלם וכל האהבה הזאת של הפורום ושל יוסי מגיעה לך אתה חלק יקר בפורום ורואים כמה אתה משקיע בנו וביוסי. ואתה לא צריך להודות לנו כי התודה הגדולה מגיעה לך ואל תרגיש לא נעים מיוסי חחח אהה ולא הספקתי לכתוב לך בשרשור של היומולדת כי לא היה לי זמן להיכנס ורק לפני כמה ימים ראיתי ולא ממש הרגשתי נעים כדי להקפיץ אז בכל מקרה קצת באיחור אבל עדיף עכשיו מאפעם שיהיה לך המון המון מזל טוב ושתמיד תדע לנצל ת'חיים לטוב ושתזכה להיות מאושר כמו שאתה או בקיצור "תעשה מה שאתה אוהב שיהיה לך טוב"

למעלה