אהלן !.. טוב לחזור לפורום המסכן הזה

אהלן !.. טוב לחזור לפורום המסכן הזה

חחחחחחחחחח.... מה המצב? ספרו ספרו איזה משהו!

סנטה

New member
אמיר ...אמיר ...אמיר

תקשיב לי .... אם הפורום הזה כל כך מפגר ויבש ומסכן אתה מוזמן ללכת מפה אתה לא עושה לאף אחד טובות ועוד הודעות כאלה , הם ימחקו ואתה תוגבל 1 תתחיל להרגיע תודה ההנהלה

שגיא...שגיא...שגיא...

למה אתה משחק אותה מנהל של משהו גדול.. כולה קיבלת איזה עבודה מסכן באיזה פורום מסכן באיזה אתר מסכן.. אתה לא מבין שמה שעושה את הפורום זה זה האנשים! (כמוני , כמו כולם!) אז בבקשה די לשחק אותה את הביג בוס כי אתה ממש לא מפחיד אתה רוצה למחוק תמחק.. אני פשוט ירשום שוב את זה..

Starway

New member
אמיר לידיעתך...

א כול אני תומך בך ובאמת חושב שמה שעושה את הפורום זה האנשים... אנחנו זה הפורום... אבל למה אתה כל פעם מזלזל בו???? אתה לוקח בו חלק נכבד ועדיין אתה חוזר להזכיר בכל הודעה עד כמה הוא מסכן... ואם החלטנו שאנחנו זה הפורום אז לא נראה לך שזה אומר משהוא עליך ועלינו??? נ.ב אם תלך איתו ראש בראש הוא גם יכול לחסום אותך... ולא להיסתפק במחיקת ההודעות... וחוץ מזה אל תחזיר את הפורום מדרגה אחת אחורה אחרי שרק אתמול עלינו אותה... (בשביתת אש...)...

לא כי אני מכיר אותי.. הוא לא סתם

הוא לא סתם אומר את זה... מלא מקללים חופשי למה אתה חושב הוא בא רק אלי?? כי הוא מכיר אותי ואנחנו לא הכי מסתדרים

Starway

New member
וואלה...

אם ככה אז סבבה.... שגיא תתבייש לך.... אתה לא יודע שלא מערבבים ביסנס וויט פלזר???? נ.ב אני כמעט בטוח שהיה עדיף שאני ארשום את זה באנגלית.... נו מילא...

למעלה