אהלן יאיר..

גלבי

New member
אהלן יאיר..

מה שלומך? היני דגיגה... וואחד דגיגה אני נמשכת מאוד לבני מזל בתולה, מתוך ההתנגדות הרבה.. וישנו דבר שמעניין אותי מאוד- המשיכה העצומה שלי לבני מזל בתולה, לעומת האהבה המאוד לא גדולה שלי לבנות המזל. ולשאלתי.. (מכחכחת בגרונה..) תוכל להבדיל בבקשה את תכונות הנשים והגברים בני מזל בתולה? תודה תמשיך להאיר..

בתולה ודגים

בתולה ודגים נמצאים זה מול זה במפת השמים, והם נחשבים למזלות משלימים - או כאלה שמועדים לעימותים אינסופיים. במקרה שלך כנראה את חווה את שניהם, אבל מן הסתם אותן תכונות שאת כל כך אוהבת אצל גברים - קפדנות, פרפקציוניזם, ביקורתיות מסויימת ואולי גם נטיה להשלט בצורה מסויימת על ידי נשים - את ממש לא אוהבת בגירסה הנשית שלהן. מה שאת סולחת ומקבלת אצל גברים, קשה לך לקבל ולסלוח עליו אצל נשים, בעיקר מהכוון הטריטוריאלי כנראה, מה גם שהנשים חזקות קצת יותר, ממוקדות יותר, וכשהן ציניות - הן יכולות להיות אפילו קצת ארסיות יותר.. לגביך. ועוד משהו, אולי קצת יותר מפתיע : עצמי עינים, ונסי לחשוב אם אותן תכונות שאת כל כך לא אוהבת אצלן, לא קיימות בעצם גם בך, והחלק הטריטוריאלי שלך מתעורר ונעמד על הרגלים האחוריות כשהוא מזהה אותן מולו.. מה דעתך ?

למעלה