אהלן יש לי בעיה....

שלומפי2

New member
אהלן יש לי בעיה....

טוב אני יספר די בקצרה כי יש לי כל מיני חרדות ואני יכול לכתוב על זה ספר שלם:):) הקיצר יש לי חרדה אחת שמאוד מפריעה לי בעיקר מבחינה של ביטחון עצמי. אני היום בן 19(לא גייסו אותי אך אני בהליכי התנדבות)....בגיל 13 התחילו לי כל מיני בעיות של לחץ וחרדות קשים, עקב כל מיני דברים כמו דחייה על ידי מישהי שהייתי מאוהב בה וכו', זה גרם לי לבעיות שלא הייתי יכול לאכול מרוב לחץ, כאבים בגוף ומה לא. בסופו של דבר אבדתי את כל החברים שהיו לי מכל מיני סיבות. עכשיו מגיל 15 16 בערך(לאחר גם טיפול פסיכולגי שהייתי כשנתיים בערך) כבר הייתי במצב יותר טוב ואכלתי יותר טוב אבל אני משום מה לא משמין(מבחינה רפואית אמרו לי שאני בסדר ויש לי את כל הוויטמינים ברמות גבוהות),ועדיין אני מאוד רזה והרבה פעמים שאני הולך לכל מיני מקומות ואני פוגש אנשים חדשים אז כמעט כולם לועגים לי על זה כמה אני רזה וכו' ומשום מה אני נפגע ומתעצבן למרות שאני לא צריך(הייתי גם בסדנה שלימדה על דרכי התמודדות בעזרת תיקון מחשבות אוטומטיות)וזה גורם לכך שאני ממש חסר ביטחון וחושש להפגש עם אנשים חדשים שמה ילעגו לי על המראה שלי(כמו שקורה פעמים רבות), בביצפר למשל היו אוהבים לריב איתי הרבה כי חשבו שאני חלש בגלל המראה שלי.... אישית אני חושב שאני נראה דווקא בסדר, אומנם אני רזה מאוד אבל יש אנשים גם שמנים מאוד ויש כאלה שהם סתם מכוערים....אז מה עליי לעשות כדי לא להתייחס למה שאחרים חושבים על המראה שלי? תודה.

Sonata Of Tears

New member
בלי לתת ביקורת

חשבת ללכת לטיפול פסיכולוגי בקשר לרזון? אם אמרת שמבחינה רפואית הכל בסדר אז אני לא יודעת , אני מניחה שרופאים היו כבר שולחים אותך לטיפול אם זאת אנרוקסיה בכל מקרה, הדבר היחיד שיגרום לך להרגיש טוב יותר הוא להיות אם אנשים שמכבלים אותך , ואתה תמצע כאלו (מנסיון) , ואחר כך תראה שאתה מצליח להפתח ולהרגיש טוב יותר מול אנשים אחרים , אם לא תשדר חולשה, לא תראה חלש, וחולשה היא לא רק כח להתמודד בקרב אגרופים, אלה גם להתמודד מול בעיות ושאר דברים שלא קשורים לאלימות.

שלומפי2

New member
טוב תראה/י

הייתי כבר בכמה טיפולים פסיכולוגיים(לקחתי אפילו איזה כדור כמו סרוקסט),ובקשר לזה שאני רזה,אני אוכל דווקא טוב אבל אני נשאר ככה.....אז זה לא נכון מה שאמרת.

שלומפי2

New member
אה ועוד משהו...

יש לי איזה חבר טוב מהתיכון עוד אבל אני פוגש אותו לעיתים רחוקות כי הוא המשיך ללימודים ביג' ויד' ואין זמן ממש להפגש וזה.... דרך האינטרנט דווקא הכרתי כמה אנשים שאוהבים אותי כמו שאני....מבחינת אישיות, בקשר למראה אני לא יודע כי התמונות ששלחתי הם יותר של הפנים שלי ופחות הגוף ודווקא אמרו לי כמה בנות גם שאני נראה חמוד וזה. אבל חוץ מקשר בטלפונים אין משהו יותר מזה כי הם גרים בערים רחוקות ממני.

Sonata Of Tears

New member
לא נורא

שווה לנסות ,תפגש איתם גם אם הם רחוקים ממך , שום דבר לא יקרה לך אם יהיה לך עוד ידיד או ידידה . סמוך עלי

שלומפי2

New member
אה....

קודם כל שכחתי להגיד לך, תודה על ההתייחסות:):) אבל אם הייתי מרוצה מהרזון שלי אז הייתי כותב את כל המכתב הזה? כתבתי הרי שזה מה שכרגע הכי מפריע לי....... אישית....זה לא היה כל כך מפריע, אילולא לא הייתי מייחס חשיבות רבה למה שהסביבה חושבת עליי(למרות שאני מנסה לא להתייחס).

Sonata Of Tears

New member
שמע

אם זה מפריע לך , ואתה חושב שזה יעשה לך יותר טוב מבחינה נפשית ותרגיש יותר טוב אם עצמך לך לאיזו קבוצת או לך לדיאטנית שתסדר לך איזה תפריטי אכילה נכונים , אבל , בכל זאת.. אני בטוחה שזה שאתה כל כך רזה לא עושה לך את הבעיות החברתיות סמוך עלי, זה משהו מבפנים ,משהו שאתה צריך להתגבר עליו

שלומפי2

New member
תודה על ה WELCOME.

טוב בקשר לדיאטנית, כבר הייתי פעם וזה לא הלך, בחצי השנה האחרונה הייתי בחדר כושר דרך אגב, אבל זה לא עשה משהו מיוחד, אולי היה טיפה יותר נפח לשריר אבל לא יותר מזה.

Sonata Of Tears

New member
מזה אומר לא הלך?

לא הצלחת לעמוד במה שהיא אמרה לעשות? או שאכלת והכל ולא הצלחת להשמין? :)

למעלה