אהלן, יש לי שאלה חשובה. כנסו.

Ela 17

New member
אהלן, יש לי שאלה חשובה. כנסו.

היי אני בת 17 ואני 1.70 בערך ושוקלת 90. יש לי טיול שנתי בעוד כשבועיים ורצוני הוא להרזות קצת עד הטיול. לכן, חשבתי לעשות ככה שבוע-שבוע וחצי דיאטת קאסח למרות שאני יודעת שאחרי דיאטה שכזאת מעלים יותר במשקל, אך אני מאמינה שאם אני ירזה הרבה אין ממצב שאני יעלה במשקל. בקיצור-שאלתי הייתה כמה לערך אפשר להוריד בשבוע בדיאטה שכזאת?! תענו בבקשה. :)

ela 17

כמה שתרדי בשבועים, יש סיכון גבוה שתעלי יותר שבועים לאחר מכן. הרי הגעת ל-90 ק"ג, כנראה גם בגלל האוכל הלו נכון ובכמות הלו נכונה, וגם בגלל הכאסחים שעשית מדי פעם. השאלה היא מאיפה לך שעכשיו אחרי הכסאח הנוכחי, תתחילי לשמור? חוץ מזה, כל החבר'ה הרי מכירים אותך כפי שאת, אז אולי כדאי לקחת את עצמך בידיים 365 ימים בשנה בלי כסאח? ולהפתיע את כולם, כולל את עצמך, בכושר ההתמדה שלך בשמירה על אוכל שנכון עבורך? תחשבי על זה. זה לא נגמר בטיול שנתי, הרי אחר כך תרצי לעשות כסאח לקראת גיוס ואחר כך אחרי שחרור ועוד ועוד. אז תחיי בין כסאח לכסאח, תכסחי את עצמך כל הזמן? למעשה הדברים הם הרבה יותר פשוטים ממה שאת חושבת: מספיק שתורידי מתוקים וחטיפים ושתייה מתוקה, ואם בנוסף לא תאוכלי בורקס וגלידות ותקחי מנות יותר קטנות, אז בכלל לא צריך לעשות דיאטה, הכל יסתדר מצויין. בהצלחה.

רון ו

New member
ובנוסף פעילות גופנית

טיול נחשב כיף גם בזכות הפעילות הגופנית / הליכה שבו. לדעתי ההכנה לטיול היא בצעדות יומיות של חצי שעה כל יום וכמה תרגילי התעמלות לפני כל ארוחה. מאמין שכך תגיעי לטיול בכושר טוב וגם תזכי לרדת 2 ק"ג ללא כסאח וללא הרעבה. טיול מהנה כבר מעכשיו!

Ela 17

New member
תודה לכולם, אבל...

אני בחיים שלי לא עשיתי דיאטת קאסח! והגעתי למשקל שכזה מכיוון שאני לא אוכלת בשר ודגים ואוכלת רק שטויות. אני יודעת שרוב הסיכויים שאחרי שבועיים אני יעלה שוב, אבל זה כבר רק תלוי בי ובכוח רצון שלי, כי כמו שאני אכן מכירה את עצמי אם ברגע שאני יוריד הרבה ממשקלי הנוכחי, ויואהב יותר את המראה שלי אין אני יעלה במשקל.! אני באמת התחלתי דיאטה (לא קאסח), עם דיאטנית מקצועית והיו קצת תוצאת. אבל שוב-שאלתי היא כמה אפשר להוריד בדיאטת קאסח של שבועיים, רק לשם הטיול ולשם הרגשה עצמית טובה יותר. ואחרי הטיול כמובן אחזור לתלם ואמשיך ללכת בקביעות פעם בשבוע לדיאטנית. תודה שוב לכולם, ומקווה שלמרות עקשנותי תוכלנו לענות לי.

למעלה