אהלן כולם! לרגל סיום השנה האזרחית ותחילת שנה חדשה

אביטל186

New member
אהלן כולם! לרגל סיום השנה האזרחית ותחילת שנה חדשה

בהשראת פורום טלויזיה, נראה לי מן הראוי שנערוך כאן את מצעד 10 הסדרות הטובות ביותר של שנה!
זה לא צריך להיות סדרות חדשות שהופיעו דווקא השנה, אלא סדרות שאתם צפיתם ,אהבתם, ונהנתם.
אם תהיה הענות, נוכל לצרף גם את מצעד הסדרות הגרועות ביותר
\ המידרדרות ביותר...

בקיצור זה הולך ככה: כל אחד רושם את הסדרותשהוא אהב במיוחד השנ- (אין הגבלה במספר) ללא דירוג ביניהם,
בסוף אני ארכז את התוצאות ונראה מי שטובות ביותר!

(כמובן שאנחנו המדגם המייצג ביותר, וכמובן שמס' 1 חייבת להיות ONCE.
קדימה שוט!

xokeren

New member
אני אתחיל :)

עד עצם, בונז, קאסל, מליסה וג'ואי, באפי, אנג'ל, יומני ערפד, נאשוויל, הרט אוף דיקסי

xokeren

New member
זה השעות בחו"ל...

אם אני לא טועה זה היה ב5:42 בערב
יש 10 שעות הבדל (אנחנו מאחורי ישראל)

אביטל186

New member
טוב... אני מקווה שתהיה הענות בסוף השבוע.. אני אענה גם

אין לי הרבה שהם איכותיות בעייי: וואנס, האוס, אנטומיה של גריי,חברים, ועוד מללללאאאא קומדיות ורומנטיקה.
כל מה שיצא בערך.

Shiri from the block

Active member
שלי

זינה הנסיכה הלוחמת
חברים
מכושפות
באפי
אנג'ל
סמולוויל
וואנס
נקמה
אבודים
משחקי הכס
&nbsp
משהו כזה

niviri

New member
מה שעולה לי כרגע...

חברים
וואנס
באפי
מכושפות
ורוניקה מארס
בנות גלימור
דארק אנג'ל
&nbsp

אביטל186

New member
טוב יפה יש התקדמות.. חברה עד מחר ההצבעה פתוחה!

קדימה, ואז אם יהיה מספיק תשובות אני אחשב דירוג..

טוב אז גם אני אתרום את שני הפני שלי

מכושפות ברורררר
בונז
אלמנטרי
ריזולי ואיילס המהממות!
אבודים(העונות הראשונות בלבד!)
גרים(לא להיט, אבל נחמד)
&nbsp
וקצת דברים שונים-
הארטלנד הסדרה האהובה עליי בתבל אחרי:
קטנטנות כמובן! סדרת ילדותי, משם שאבתי תקווה לחיים!

אביטל186

New member
חבריי היקרים, צריך עוד כמה מצביעים כדי שאוכל לדרג

ואני מזכירה עד היום בערב!
אז יאלה, אחרי זה אני רוצה לפתוח את עונת המשחקים \חידונים\ ניחושים וכדומה לתקופת הפגרה
המבאסת הזאת.

Y. Welis

New member
של השנה או בכלל? אם בכלל, יש רבות

&nbsp
טווין פיקס (תחזור אגב בשנה הבאה ל-איחוד מחדש. אירוע מרגש). עולם אחר.
&nbsp
אקס פיילז. בית-ספר לסדרות מתח/מד"ב/מסתורין. מצער שלא למדו, כי אין מתחרה מאז. נזכרתי היום בפרק גדול אחד, ובימים שכל פרק היה שיא השבוע. כמו סרט קולנוע חדש.
&nbsp
'שלושים ומשהו'. הסידרה האמריקאית שפרצה את הדרך. קולנוע טלוויזיוני. עולם המבוגרים עבורי, בגיל 16.
&nbsp
'פליסיטי'. מעין 'שלושים ומשהו' לדור הקולג'ים. לא הכל היה באותה רמה, אבל היו פרקים מופלאים. רגעי קסם אמיתיים (וההופעה הראשונה של ג'ניפר גארנר, באחד מהם).
&nbsp
'24' - בעיקר עונות 1, 5 ו-6. מנת אדרנלין של טלוויזיה. אחראית ל-10 קילו ממשקלי, שנוצר ע"י הרגל בשם 'פסטה+24'.
&nbsp
SPOOKS הבריטית. איכות ללא תחרות. אם כי בעיקר ב-3 העונות הראשונות. המרתון שלה בחינוכית 23 עשה את חורף 2011.
&nbsp
אליאס - תרכיז מדהים של אקשן, FUN ודרמה. עונות 1+2 הן שלמות מזהירה. JJ בשיאו. לא הגיע לזה.
&nbsp
ER - החיים וסופם, ומה שבינהם. הדרמה הריאלסטית המושקעת ביותר שהיתה. קריירות שלמות. ליוותה משך רוב התשעים. זוכר פרקים וזמנים, כאילו שחייתי שם.
&nbsp
'יום האתמול' - מהטובות שלא השלימו עונה. הברקה גדולה וביצוע מושלם.
&nbsp
רילאטיביטי (וגם MY SO CALLED LIFE) - שתי סדרות של יוצרי 'שלושים ומשהו' מאמצע התשעים. רמות מדהימות של כתיבה וריאליזם, שחקנים מופלאים (ליסה אדלסטין בתפקיד חייה - הרבה יותר מאשר ב'האוס'). לא יצאה עדיין על DVD, וזה מצער.
&nbsp

אביטל186

New member
טוב חברים זהו!

אז עכשיו, אני אעבור על הרשימות של כל המצטיינים שהצביעו, ואודיע לכם אם אפשר לדרג או לא..
ערב מקסים!

למעלה