ארתור חזר!
למה בכלל האדס הרג אותו ולא המשיך בדרכו?..
הנוכחות שלו הפרק היתה נסבלת בהחלט, שמח שלא המשיכו את הקו שלו כרע.
אהבתי מאוד את הרעיון שהוא נבחר לשלוט על ממלכה שסועה,אבל הכוונה בכלל לא לקמלוט אלא לאנדרברוק.
הוק לארתור - "הכחשה, כעס, אבל... מתי תבוא הקבלה?"
גדול
רמפל מראה לאבא של בל את המקל שלו- אמא!!
אני עוד בטראומה מהפרק "לייסי" בעונה 2
איך הדפים שליאם תלש מהספר הגיעו מהבאר לכס המלכות של האדס?
הסצינה בבית הקברות היתה ממש עצובה. המשחק של אמה לדעתי היה מצוין,היא הצליחה לרסק לי את הלב
אגב רק לי הפריע שכולם היו עם מטריות בלי שהיה גשם? היו משקיעים קצת באפקטים...
כמובן הסצינה של רג'ינה-רובין-זלינה-האדס.
זלינה היתה כזו חמודה- "למה אנחנו צריכים להקים ממלכה בכלל? בואו פשוט נחיה ביחד באושר כולנו"
איזה רגע של הארה....
המשחק של רג'ינה על סף דמעות לפני שזלינה הרגה את האדס היה מדהים! כיאה לסצינה כל כך מרכזית בעונה
הרצח של רובין בא לגמרי בבום אחרי סצינה מאוד יפה שלו עם רג'י, אבל גם די מובן, נראה שהמפיקים מיצו את הדמות הזו מזמן ולא כל כך יודעים מה לעשות איתה.
הפריע לי שלא היה נראה שרג'י לקחה את זה כל כך קשה
היא בכתה קצת אבל בהתחשב בזה שמדובר באהוב השני שהיא מאבדת ושהוא היה ה-הפי אנדינג שלה, היה נראה שהיא השלימה עם זה די מהר. מה יעלה עכשיו בגורלה? אולי זאוס ירצה לתת פרס גם לרג'י על החיסול של האדס,ויחזיר לה את דניאל סוף סוף?
רולנד המסכן נשאר יתום!
עכשיו נגזר עליו שהפיה הכחולה תטפל בו לנצח?
דווקא זלינה שהתעוותה מהמחשבה לקרוא לתינוקת מריאן, החליטה לקרוא לה רובין
אני מבין שזו מסורת לקרוא לתינוקות בסדרה על שמות מנוחים
ואני תוהה- איך יקראו לתינוק החדש של סנואו? היידיס?
יש שם לשיפ של הוק וארתור?
המכשפה העיוורת כבר משפפת.
מי זה שוב רוקח לו מזימות? רמפל
מתי הוא יעבור כבר הלאה? רג'י, הוק, קורה ועכשיו זלינה וארתור-כולם הפכו לנשמות טובות, ורמפל ממשיך להיות הרשע הכי ותיק בסדרה.
אני בעד שיעביר את הדארק וואן לקרואלה ויצא לפנסייה כאב טרי. הגיע הזמן לדארק וואן כיפי
אני לא מאמין שעוד יומיים כבר נגמרת העונה!! מזל גדול שיש גם עונה 6 ושיש עוד למה לחכות. אני בטוח שידאגו להשאיר אותנו במתח