אהלן כולם

romens

New member
אהלן כולם

מה העניינים, הרבה זמן לא הייתי כאן. אז ככה אני בסיידר, נהנה מסוף חופש פסח, נהנה בעיקר מהימים הטובים שיש עכשיו לים. עוד מעט מתחילות הבגרויות, לא נעים, אבל זהו אחריהם אין יותר כלום רק שקט ושלווה, וצבא...( לא משהו אה?!) אבל יש גם ארה"ב באמצע ככה שזה נהיה נחמד יותר. אז לפי מה שהבנתי, ענבל מגיע לך ח"ח! את מעריצה אמיתית! אני תמדי שמעתי את התחרויות האלו בבוקר, כאילו אבל של מעריצים של הראל מואיל ועידן יניב אני חושב חח, חבל שלא יצא לי לשמוע את הדו קרב שלך ושל שרית, בטח היה יכול ליהיות נחמד. מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם והלוואי שתייצגי אותנו באירופה חח. אה כן, גם שמעתי שדויד שבר שיא חדש במהירות החזרת תגובה להודעה, דודי סחטיין! דויד גם כן סחטיין על ההתמדה באימייל חח=]. שרית אל תחשבי ששכחתי שעוד מעט צריך ליהיות לך משהו, אני מצפה שתודיעי לי! טוב אז אני מקווה לחזור ליהיות יותר פעיל פה , אבל עכשיו אחרי פסח תקופה לא קלה. נקווה לטוב ויאללה שניראה את כולם במצדה אה?! רונן=]

romens

New member
המשך!

מגיע גם לעמרי ח"ח הפציץ בבגרויות הבנתי! סחטיין עלייך!! גם אחלה פרנסה תמשיך ככה! אה דרך אגב חזרתי לשחק ביו-יו דבר אדיר למדתי לעשות טריקים וכל זה, "להוציא את הכלב" זה בעיקר מה שאני יודע לעשות עכשיו חח=]

glitter8

New member
../images/Emo24.gifתודה../images/Emo13.gifואהלן גם לך

פששש...איזה סיכום תקופת היעדרות...ממש חיבור לבגרות בספרות...
עד מצדה יש עוד חודשיים-שלושה לפחות, מי יודע, אולי עוד ניפגש לפני כן.. בחודש הבא מתקיים פסטיבל ישראל בירושלים, אני מתכוונת לקפוץ לבקר.

למעלה