אהלן כולם

DarkLuPuS

New member
אהלן כולם

חדש פה... התחלתי להתעניין בתחום, נראה לי די מרתק. רציתי לשאול שאלה: אז ככה, אני רוצה לקרוא מבוא למיתולוגיה, זאת אומרת את הסיפורים המפורסמים של מלחמות האלים בטיטנים ודברים דומים. אני רוצה משהו מתומצת, עם שפה נוחה. אמנם אבא שלי מומחה לענייני המיתולוגיה היוונית, אבל יש לו נטיה קלה לזיין את השכל ולגלוש מהנושא... עם ספר זה יילך יותר טוב. אז קדימה, יש המלצות?

v i l y a

New member
../images/Emo91.gif

אני ממש ממליצה לקרוא את הספר של עידית המילטון שנקרא " מיתולוגיה ". זה ספר ממש קליל וכיף לקריאה, ולומדים ממנו המון.

bebi vegeta1

New member
תלוי בת כמה את\אתה:p אם בגילאים

של יסודי ככה מיתוסים ואגדות עמים זו סדרה נפלאה אם לא המיתולוגיה של עמי העולם גם ספר מקיף ומצויין ישנו ספר ישן מאוד שקשה להשיג אותו "המיתולוגיה היוונית והרומית"(כמה צפוי) שמכיל את רוב הסיפורים לפי הגירסאות השונות ככה שלא מקבלים גירסאות מגעילות כמו הסדרה של המיתולוגיות שבמסע אחר דואגים לפרסם שהעורך עושה מה שבא לו ומחסיר סיפורים חשובים:S

הנה לך משהו מושלם

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94_%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA

the oracle

New member
אהרון שבתאי ../images/Emo29.gif

כתב בצורה ברורה ונוחה לקריאה, מתוך הסדרה "מיתוסים". הבעיה איתו היא שהוא ספר שמנסה להספיק הכל ולכסות את כל הסיפורים, והתוצאה היא סדר כרונולוגי ברור ומדוייק של המיתולוגיה היוונית, אם מעט מאוד נשמה בתוך הסיפורים....

pink cigarette

New member
"מיתולוגיה" של אדית המילטון.

בעברית נכתב שמה עדית, למרבה הצער.

למעלה