אהלן כולם :)

• פותח הנושא Naych
  • פורסם בתאריך

Naych

New member
אהלן כולם :)

ידעתי... פשוט ידעתי שיש פורום המסע לפולין
יש בתפוז פורום להכל... אממ.... בכל מקרה.. אני נ
ח (נייח) בן 17 מאבן-יהודה... בלע בלע... בקיצור יום שני הקרוב אני יוצא למסע לפולין עם הביצפר שלי- בית ספר הדסים.. אממ.. בעיקרון אני במה שנקרא "מועצת פולין" אתם בטח יודעים מה זה ואנחנו מארגנים את כל המתנות שהוצאנו למשלחת שלנו.. כל כך מרגש לראות את הכל מוכן ומזומן, היום העברתי את כל 147 הכרטיסים לאורך כל הדשא וזה פתאום היה כזה מרגש.. אני באמת יוצא :) הוצאנו לשכבה שלנו כ"כ הרבה הפתעות... הם יודעים רק על סוויטשירט.. ההפתעות שהזמנו: -עט משלחת+ חוברת תשבצים (שאותה אנחנו הכנו) -תפילת הדרך חרוטה על חמסה מברזל עם "הדסים המסע לפולין 2006" מאחור -כוס תרמית עליה מודפס "בואו ונצעד חלום בלי גזע ולאום" המסע לפולין 2006 בלע בלע. -כובע וצעיף כמובן עם הדפסה -גלויה עם תמונה של כל אוטובוס עם הקדשה מאחורה -פתקים נחמדים שכאלה לכל יום בערך -חוברת מסע כמובן -מאחר ונהיה שם בפורים קנינו משלוחי מנות של עלית :):) -וצמיד מבד שרקום בו "הדסים המסע לפולין" טוב.. סלחו לי על החפירה פשוט הייתי חייב מקום שחברי המשלחתשלי לא מכירים בשביל לפרוק, לא יכלתי לשמור בבטן יותר
היום המפגש האחרון לקראת הטיסה, משמע היום אנחנו מחלקים סוויטשירט כובע וצעיף וכרטיס טיסה
אז שוב אני נחומי, ונעים להכיר וסליחה על החפירה... זה מהתרגשות

Gal isr

New member
איזה מאגניב!!

מתנות מדהימות אחת אחת...באמת כל הכבוד על זה. אם לנו היה כסף לרכוש את כל זה אני מאמין שהיינו גם כן.. (טוב נו..אתם תצאו פי 2 אנשים מאיתנו כמעט
). אני גם הייתי במנהלת פולין...אחלה דבר אם רוצים להשפיע קצת על המסע.

Naych

New member
קצת להשפיע... או הרבה? ../images/Emo6.gif

תודה רבה... באמת השקענו בזה המון עבודה וזמן, והמון ימי שישי של מכירות אוכל באמצע הדשא הגדול בשביל איסוף כסף.. <--- מומלץ..

irashady

New member
איזה כיף לך....

אתה לא יודע איך כל זה מחזיר אותי אחורה להתארגנות למסע... הדבר הכי מדהים שעשיתי בחיים שלי... ועברה כבר חצי שנה... מחר זה חצי שנה מאז שהייתי באושוויץ... בקיצור... שיהיה לך מסע מוצלח! ואני יכולה להבטיח לך שזה משהו שתיקח איתך כל החיים אתה תבין כמה המסע הזה מדהים כשתחזור... אם אתה צריך עזרה בהתארגנות או עצות או כל דבר... אתה מוזמן אליי לאייסי 173999034 וכל הכבוד על כל מה שהכנתם!! זה באמת מעודד ברגעים קשים... במיוחד במקום הזה

SensaiToro

New member
פששש הרבה מרצ'נדייז

עסק טוב המסעות לפולין האלה אה? צריך גם לארגן חולצה של I
Aushwitz זה בטח ייחטף כמו לחמניות חמות

SensaiToro

New member
אתה חושב?

עט, מחזיק מפתחות, כוס תרמית, כובע, צעיף, גלויה, משלוח מנות וצמיד אני הגזמתי? אולי. רק בקיצוניות זה ייתפס, וגם זה אולי. מסע לפולין לא אמור להיות דרך עדשת מצלמה ולא עטוף בכיופים. ומשלחת שמתחילה בצורה הזו, גם תמשיך באותה הדרך - דיוטי פרי, ציפייה לשוק בקראקוב, שמחה כשיעשו עצירה בקזימייש דולנה ויתנו להסתובב ולקנות מזכרות, ריצה לדוכנים במכרות המלח. לא חבל? ושלא תבינו אותי לא נכון, זה חשוב גיבוש וחשוב להנות מהעניין של הקבוצה אבל המסע לפולין הוא לא נופש. גלויות של קוזינות על רקע רמפות צריך לשמור לתחרויות מונסטר-טראק בנבאדה. יום טוב

Gal isr

New member
אני חושב...כן

חולצת מסע נועדה לגיבוש- ובערכה אני לא מעיט. המסע לפולין חייב להיות גם דרך עדשת המצלמה, כש"גם" זו מילה מאוד חשובה פה! אדם שלא יעביר את המסע גם דרך המצלמה וידאג לתעד את המסע הזה בצורה אמיתית יפסיד הרבה להרבה זמן קדימה. הריצה לדוכנים במכרות המלח, השוק בקראקוב וכדומה הם דברים שממש זקוקים להם. בלעדיהם אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה ילדים לא היו מחזיקים את המסע הזה בכלל עד סופו. מזכרות: תזכור שזו בכל זאת טיסה ראשונה לחו"ל של חלק מהילדים, ופולין, בתור ארץ "בחוץ לארץ" מקבלת מובן שכזה גם לחלק מהילדים. כובע וצעיף: המון מקומות שאני מכיר הכינו כובע וצעיף למשלחת שלהם מתוך הבנה שקר מאוד בפולין ועם זה ילכו הרבה. אפשר לחשוב על זה גם כעל "סימן זיהוי", שכן עם החולצה (לפחות אצלי במשלחת) הלכו עימה רק בטקסים הרשמיים ואזורי ההשמדה. לסיכום כל הנושא הזה אני יכול להגיד שאולי ואולי יש דברים שניתן היה לוותר עליהם, אבל על רוב הדברים (כובע, צעיף, מחזיק מפתחות (בתור מזכרת מהמסע אני חושב שזה מעולה ומדהים) אני מסכים בהחלט.

gold ayelet

New member
מה שאתה אומר ממש לא נכון

כל ההליכה למכרות המלח ולשווקים וכל המקומות האלו שאני לא יודעת מה הם ואיפה הם (כי אני לא הייתי שם ושרדתי את המסע !) זה הופך את המסע לפולין לסתם ארץ שאתה הולך לעשות בה קניות. וגם אם זה טיסה ראשונה של חלק מהנערים -רובם לא יזכרו את זה בתור טיסה ראשונה הם יזכרו את זה בתור "המסע לפולין" כי זה לא סתם טיסה..ברור שיש את החוויה של פעם ראשונה..אבל הם יזכרו את זה ככה רק אם מישהו ידאג לזה שהם יזכרו את זה ככה.. ואני מדברת מניסיון כי גם לי זאת היתה טיסה ראשונה וכששאלו אותו איך היה , לא אמרתי פעם ראשונה שלי בח"ול. כי בכלל לא חשבתי על זה בצורה כזאת. * לגבי המתנות והכל לא נראה לי שהם הגזימו.

Naych

New member
וואוו.... הוצאת את העניין מהקשרו

לחלוטין. אנחנו לא עשינו את זה בתור קניות וכיף וזה מעליב לשמוע את זה. עבדנו מאוד מאוד קשה בשביל להוציא 14 תלמידי פנימייה במימון מ-ל-א כולל דמי כיס שזה שיא של כל הזמנים בבית הספר שלנו, וכן, נשאר לנו המון כסף, אז חשבנו איך נוכל להנעים על התלמידים את הזמן. המזכרות האלה הן כולם מאוד כיפיות. -תפילת הדרך זו תפילת הדרך זו יהדות!! אם עושים אותה בדרך שהיא תישמר, מה טוב? -גלויה אם לא הבנת זו תמונה של הקבוצה שבה כל תלמיד נוסע עם איזה שהוא קטע מאחוריה דבר שמרגש לקבל בטיסה חזרה אחרי שבוע קשה. -עט, אוקיי
יכול להיות מיותר, אבל זה נחמד
מקבלים עם התשבצים
-צמיד, בתור סימן זיהוי בלבד, ויש עליו גם מגן דוד. -משלוחי מנות אני אפילו לא טורח להסביר, יהדות, שמחה, וגעגוע הביתה. -כוס- שוב - אולי מיותרת, אבל זה לשתיה חמה, לא לכולם יש כוסות כאלה בבית וזה דבר ששמו לנו ברשימת ציוד. -כובע וצעיף כמעט כולם מוציאים- אל תתתמם לי. אנחנו ממש לא מועצה כזאת, אין אצלנו טיפוסים מהסוג שאתה מתאר, אז זו לא המטרה. צר לי שכך אתה רואה את הדברים.

SensaiToro

New member
תגובה לשניכם

לא מתפקידי להחליט מה מיותר, מה מתאים, מה סמלי בשבילכם ומה לא. אני ניסיתי להעביר מסר. המסע לפולין הוא הרבה יותר ממזכרות וכו'. שוב, אני לא ממעיט בערך הגיבוש והרגשת השייכות של חברי הקבוצה, להפך. פשוט במשלחת בה הייתי, ועד כמה שאני יודע גם בהרבה משלחות אחרות, אנשים לא ידעו לשים את הגבול בין מסע לפולין ומסע קניות. והגבול הזה חשוב מאין כמוהו. מקווה שתהנו מהמסע, ובאמת תפיקו ממנו את המיטב.

packman12

New member
רק שתדע

שאני יוצא יום רביעי ב-6:25 טיסת לוט מהארץ לורשה שבפולין. אולי נתראה שם

trigotrigo

New member
אהה הדסים

מכיר אתכם.. יש אצלכם ש"שים של הצופים, לא? נראה שהשקעתם הרבה במסע. זה חשוב לתת אווירה חיובית בתוך כל העצב שאופף את המשלחת. בהצלחה.

Naych

New member
כעע... זה חשוב ../images/Emo9.gif

אעאע... אני לא מאמין שאנחנו נוסעים מחר.. כולם משום מה כבר מתקשרים לאחל טיסה נעימה וזה.. זה מתחיל להיקלט

למעלה