אהלן ! כמה זמן הליכה/נסיעה

Jan22

New member
אהלן ! כמה זמן הליכה/נסיעה

זה מהרכבת לתחנה מרכזית חדשה ? תודה !

Shark Alarm

New member
בהליכה לא הייתי ממליץ ../images/Emo26.gif

אם יכולים לבוא לאסוף אותך זה אפילו קצת פחות מ- 10 דקות דרך צומת עין הקורא. עם אוטובוסים, קו 17א הכי מהיר.. תוך משהו כמו 15 שעה הוא בתחנה המרכזית.

Shark Alarm

New member
כן, בחום הזה../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

אני הלכתי ממשה דיין עד ככר רבין ואני הייתי כולי עם מים (ולא שאני שפכתי עלי, אלא זיעה) מזל שאיך שהגעתי הביתה נכנסתי למקלחת... אז מהרכבת עד התחנה המרכזית ברגל
.. מממ קצת מוגזם- וזה אני אומר עם כל האהבה שלי ללכת ברגל.

אוי אוי להביא לך מטלית לנגב ת'דמעות

תאמין לי אני הולך מרחקים שאני מלווה טיולים זה ממש לא מפריע לי. כבר התרגלתי לזה. גם שיום חם אני הולך בשמש שאני מזיע כמו קיטור- תמיד יש לי חולצה להחלפה.

Shark Alarm

New member
שלא תבין אותי לא נכון ../images/Emo26.gif

אני מת על טיולים, הליכות ברגל, ריצות, נוף והכל... אבל שזה קצת עם מדים, והם קצת מדקרון, ואתה קצת הרבה מאוד מזיע איתם, וקצת הרבה מאוד רואים שאתה מזיע איתם, זה לא כזה כיף.. ובנוסף לכל, אתה עם מחלת הנשיקה...
אז זה לא הכי כיף בעולם... חוץ מזה, אני הולך המון
הרבה פעמים שאני חוזר מהדרום לראשון, אני יורד עם האוטובוס בצומת עין הקורא והולך ברגל עד התחנה המרכזית (דרך בן גוריון) כי מה לעשות שהאוטובוסים האלה לא נכנסים לראשון

חחח גם אני הולך המון ברגל

גם שאני חוזר מטיולים- 5 מחסניות- 3 של קרבין ו2 של יריחו אז מה זה ממש לא כבד לי העיקר שאני נהנה מזרה והילדים כאלו מתוקים חבל על הזמן- איפה אתה משרת?

ניצם

New member
זה כיף.

אני מסוגל ללכת עד אפיסת כוחות ועילפון חוץ מבחום.לצערי אמנ חוזר מאוחר מהעבודה וזה לא מתאפשר.באסה.

למעלה