אהלן, כמה מעולה שיש את הפורום הזה..

אהלן, כמה מעולה שיש את הפורום הזה..

עם אנשים שהתחברו לסרט כמוני :) מלא פעמים בחיים הרגשתי במצבים בהם אני צריך להחליט שזה כמו הבחירה בין הכדור הכחול לאדום... כאילו אין דרך חזרה למרות שברור שזה שטויות. למשל אני כעת במצב שאני צריך להחליט איפה ללמוד...עכשיו זה התחייבות ל 3 שנים שזה לא דבר כ"כ פשוט. הכיוון שלי זה מחשבים (כמובן) ואני בעיקר מתלבט בין אוניברסיטה למכללה. מה דעתכם?

MetalSinagouge

New member
8 לא?

אני לא יודע איך זה מחשבים בעצם וכמה תארים צריך כדי להשיג עבודה. לך ללמוד מה שאתה אוהב. עדיף לבלות את כל החיים בעבודת שכר מינימום עם ידע שאתה מוצא מעניין מאשר לבלות את כל החיים בעבודה של שכר ממוצע עם ידע משעמם (אני יודע שזה נשמע הגיוני ומובן מאליו, אבל נראה לי שהרבה אנשים לא כל כך מבינים את זה).

MetalSinagouge

New member
איזה עסקים אפשר לפתוח?

הייתי פותח חנות קסמים, שזה מגניב. או... לא יודע מה. אבל רוב האסוציאציות שיש לי עם עסקים זה או חנות מכולת שכונתית או אבי ביטר שיושב בחדר חשוך וסופר כסף לא מסומן.

MetalSinagouge

New member
לא, למה?

שווה? יש איזה קליפ שלו מסרט בשילוב שיר שלו (http://www.youtube.com/watch?v=vQR9crr4Ras ). ראית איזה כאפה הוא נתן לה בשנייה ה22? LOL.

סליידר

New member
חזל"ש.

חזרתי. גדול!
אני הולך לראות את קורבן ההאבה, קיבלתי הרבה המלצות. אני אראה ואגיד לך אם היה שווה. אפשר להוריד באימיול. זה יותר זול מבתחנה המרכזית

MetalSinagouge

New member
LOL

מה עוללת ליייי!!! אמור נא אלי!!! כל חיי אשא, את הסימן!!! נכלם מבושה!!!! איזו הרגשההההה!!! מה עוללת לי?!!!! אמור נא אליייי!!! מרגיש כמו מצורע! בין האנשים!!! כשאני ברחוב, עלי מצביעייייים!!! מרגיש מנודה!!! מהחברה!!!!!!!!

למעלה