אהלן.. כמה שאלות ועזרה ..

oleg_kh

New member
אהלן.. כמה שאלות ועזרה .. ../images/Emo41.gif

שלום אנשים, קוראים לי אולגף בן 20 חייל.. בכל אופן לפני כחודשיים וחצי התחלתי מן דיאטה, שהיא יותר תזונה מאוזנת והורדתי עד כה כ-14 ק"ג, בכל אופן זה כולל את מה שכולם מכירים, לא לערבב פחמימות, פחות כמויות, יותר ירקות, לא לאכול לחם בכלל משום סוג, לא לאכול כלום אחרי 8 בערב, לא לשתות משקאות קלים כמו קולה וכאלה רק דיאט קולה.. בינתיים זה עובד ואני מרוצה. יש לכם איזה דגשים או המלצות מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לתהליך? אופי הפעילות שלי בצבא הוא די אקטיבי, יש ימים שיותר יש ימים שפחות אבל בזמן הפנוי אני מתחיל עכשיו ללכת לחדר כושר לעשות קצת פעילות מעבר למה שיש כבר (זה כבר נושא לפורום אחר ;) ) עוד שאלה - בזמן האחרון התפתחה אצלי בעיה, בערך שבוע וחצי כבר כל מה שאני אוכל אני מרגיש מן מרירות כזאת בפה, לא משנה מה אני אוכל ומתי תמיד יש לזה טעם מר. דבר די מעיק וגם מדאיג, שמעתי פעם שזאת איזה תכונה שהכבד עלול לגרום לה.. מישהו מכיר? אולי אני לא אוכל משהו מסויים וזה מוביל לבעיה הזאת? תודה :)

כמה תשובות

הדיאטה שאתה מספר שאתה מתנהל לפיה נראית לי לא ככ רגילה. לא לאכול לחם, לא לאכול אחרי 20.00 , לא לערבב פחמימות וכו'. להערכתי רצוי לעשות הערכה מחודשת על הפריט שלך ,הוא נראה לי מוגבל מידי. ריח רע מהפה יכול לנבוע ממספר סיבות רצוי לפנות לגסטרואנטרולוג לברור.-אין קשר לכבד.

oleg_kh

New member
אממ.. מה קשור ריח רע מהפה?

לא דיברתי על ריח רע מהפה, אלא על טעם מר בזמן האוכל.. כל מה שאני אוכל יש לו טעם מר. לא יודע איך הגעת לריח רע אבל בסדר :) מה מוגבל בתפריט הזה? מה אפשר לשנות בו?

למעלה