אהלן...כמה שאלות ... מי שמבין במוקי

AKoANIM

New member
אהלן...כמה שאלות ... מי שמבין במוקי

*אני מאוד רוצה ללכת להופעה של מוקי....מישהו יודע על הופעות?....עדיף בצפון.... *מוקי עובד על דיסק חדש או משהו... וסתם שאלה לא קשורה....מישהו היה ב"עיר הנוער" בחיפה? אחלה הופעה של מוקי הייתה....

The Macker Girl

New member
ההופעה היחידה שידוע עליה כרגע

זאת ההיא בראשל"צ, והיא מתקיימת עוד כמה שעות... אבל סביר להניח שכשיהיו תאריכים לעוד הופעות, הן יפורסמו כאן, אז תבדוק/תבדקי מדי פעם. וההופעה ב"עיר הנוער" אכן הייתה גאונית. רוב הפורום היה.

בהביבו

New member
אהמממ.. ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לא הרוב, אבל חלק נכבד

AKoANIM

New member
אה וואלה מגניב....

באתם יענו רק בשביל מוקי.... גם היהודים נתנו הופעה מעולה.... ואיפה הייתם בהופעה של מוקי?... אתם אלה שצעקם: ש'ב'ק'ס'?? ותגידו מה היה הקטע שהוא אמר: "אנחנו משינה בהופעת איחוד"? זה היה מצחיק אבל לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה ממני...... ומה בקשר לדיסק חדש? אתם יודעים משהו?

בהביבו

New member
המממ...

לא. לפחות אני לא - באתי רק בגלל מוקי. באתי לערב עצמו. אבל ללא ספק מוקי היווה 50 אחוזים מכל הערב
(וזה המון) וכן, הייתי בין אלו שצעקו.. ש'ב'ק'ס. ו.. זכור לי משהו לגביי משינה. אני ממש לא זוכר למה הוא אמר את זה. אבל לקבלת הסבר יותר מפורט יש את השירשור שלנו של מוקי והסמים
ערב טוף.

AKoANIM

New member
אחלה...

מוקי היווה 40 אחוז מהערב היהודים גם 40 אחוז... וכל השאר 20 אחוז..

MiToOsH

New member
מממ... ../images/Emo104.gif

באתי בשביל היהודים, מוקי, מוניקה סקס ושוטי הנבואה [
]
כן הייתי בין אלה שצעקו ש'ב'ק'ס', וגם הייתי זאת שצעקה כמו מטומטמת שגם היא רוצה לשתות [
]
הקטע עם משינה
הוא אמר שזה יפה שכל הנוער החיפאי מתאחד להופעות האלה, כמו משינה.. משהו כזה.. אבל זה לא היה מצחיק

The Macker Girl

New member
לא באנו רק בשביל מוקי

אני לא, לפחות... אני אוהבת כל אחד ואחד מהאומנים שהיו שם באותו ערב, ולראות את כולם ביחד זה מגניב לאללה. בהופעה של מוקי היינו (הדר, סיון, מיכל ואנוכי), כמו בכל שאר ההופעות, ליד המתחם של האומנים בשורה הראשונה. היה מצויין! והקטע עם משינה ואביב גפן היה ההומור הפרטי שלו, כפי הנראה (אותו הומור שרק פרוסט מבין). בקשר לדיסק חדש - יש דיבורים ויש כיוון. אבל עדיין לא התחילו להקליט ולארגן כלום, אז כרגע אין מידע מדויק לגבי מה יהיה בדיסק ומתי הוא ייצא. סבלנות :)

לא...

הוא כמעט דרס אותי עם הגוף שלו... דוגרי אי אפשר להאשים אותי לידו אני נראית כמו גמד לילה.

למעלה