אהלן כמה שאלות

binderrr

New member
אהלן כמה שאלות

אני ועוד 2 חברים מגיעים לאנטאה סוף סוף בשישי הקרוב, שמעתי בקטנות דברים על המלון אבל מי שהיה שם אני אשמח לכמה שיותר פרטים (כמה עולה מזגן, מה יש בחדרים, איך המלון בכללי, איך האנשים, וכל מה שעולה לכם לראש). מאוד רצינו להשכיר טרקטורונים אבל בגלל מה שקורה בנאפה בזמן האחרון כנראה נפרנס קצת את נהגי המוניות.. אם אפשר פרטים על הפאבים והמועדונים, ועל הפארק מים, איפה הכי כדאי, איפה הכי משתלם לקנות, וכל השטויות האלה... תשפכו תשפכו פרטים, אל תתביישו חח אני נוסע עם 200 דולר ו-200 יורו, זה יספיק? (כל ערב פאב ומסיבה, יום אחד פארק מים, וכמובן מוניות לים כל יום) אם יש לכם משהו להוסיף... בכבוד תודה רבה לכם

shay53

New member
תכאלס אחי

לא נראה לי יספיק לך.. תחשוב כל מסיבה זה בין 6-10 פאונד .. פארק מים 13-16 פאונד .. מונית כל יום זה 4 פאונד.. ואל תשכח להוסיף אוכל שתייה ביום יום + שתייה במועדונים .. מזגן בחדרים זה שטויות 3 פאונד ליום ..

noa8989

New member
האמת..

אנתאה מלון בנזונה..מלא ישראלים..וכמה שאתם חושבים איכס מה ישראלים עכשיו בכל חור, בתכלס הכי כיף עם ישראלים צחוקים במלון, שירים בעברית וכאלה החדרים עצמם סבבה יש שם סירים מחבתות קומקום [לא חשמלי כמו שכולם חושבים] מזגן עולה 3 פאונד ליום ואתה משלם מראש לכל השבוע כולל פיקדון של 5 פאונד על המפתחות של המזגן..כשאתה מגיע למלון ביום הראשון אתה משלם גם פיקדון של 20 פאונד על החדר אתה מקבל את זה חזרה ביום שאתה עוזב... בקבלה הראשית [לא איפה שמקבלים את הישראלים] יש כספות שעולות פאונד ליום + 5 פאונד פיקדון על המפתח [כן הכל שם פיקדון] את כל הפיקדונות מקבלים חזרה ביום האחרון.. אני אישית הוצאתי משו כמו 150 פאונד שזה ממש קצת אבל אני לא השכרתי טרקטורון או כל דבר כזה וגם לא יצאתי לפאב כל יום..אבל 250 פאונד יספיקו לך די והותר.. ממליצה על הסניור פרוג ועל הכוסות והקשים של המשאות חובה לקחת הביתה :)

למעלה