אהלן .. כמה שאלות

tomerol

New member
אהלן .. כמה שאלות

קודם כל הפורום עזר לי עד עכשיו מלא! אחלה פורום! בכל מקרה.. רציתי לשאול כמה שאלות על מכירות. איך כדאי לעצב את העמוד של המכירה? להפציץ עם צבעים, מילים ולדחוס הרבה תמונות? או לשמור על זה סולידי כזה? עוד שאלה היא יש סיכוי שמישהו עם פידבק אחד כמוני ימכור? זאת אומרת מישהו יקנה? עוד שאלה .. אחרי כמה זמן כדאי לשלם אחרי שזוכים? מיד אחרי?? יום ? תודה :p

vinyl

New member
אהלן

יש סיכוי שמישהו אחד כמוך ימכור, ויש גם סיכוי שמישהו יקנה אבל קח בחשבון שקונים מאוד מאוד חשדנים לגבי מוכרים חדשים ובמיוחד עם רק פידבק אחד, במילים אחרות קונים פוטנציאלים ,סביר להניח שלא יעזו לשים הצעות על הפריטים שלך,הם פשוט לא יקחו סיכון, לקנות ממישהו חדש,ולא שיש להם משהו אישי נגדך, וזה אומר שאם כבר יהיה מצב שמישהו ישים הצעה על פריט שלך, זה יסגר במחיר הרבה הרבה יותר נמוך מאשר אצל מוכר ותיק, אותו מציע יקח סיכון בתנאי שהוא לא מסכן את כספו הרבה,כלומר שווה לו לסכן את כספו אם המחיר נמוך,אם בכל זאת תחליט למכור, הייתי מציע לך להתחיל עם פריטים מאוד זולים עד שתצבור פידבקים. בהצלחה

צודק ויניל

לגבי שאלתך השנייה כדאי לשלם בסיום המכירה או לאחר קבלת החשבונית. למה לחכות? ואגב , המכירה הראשונה שלי , עם 0 פידבקים , נסגרה ב89$ עם כמה וכמה בידים כך שלצבור נסיון ופידבקים זה נכון אבל אם יש לך מוצר מבוקש ביד אז יקנו אותו ממך גם עם 0 פידבקים. בהצלחה:)

vinyl

New member
הכל נכון אבל יש גם אבל

וואו אין לך שום מושג עד כמה חשובים הפידבקים!!! הרבה פידבקים עם 100% רייטינג (או קרוב לזה) זה כמו מניה ששוה זהב! נתקלתי לא פעם בפריט זהה לחלוטין ובאותו המצב שהציעו למכירה שני מוכרים שונים, מוכר אחד עם הרבה פידבקים ו-100% חיוביים, ומוכר אחר עם פחות פידבקים וגם קצת פחות מ-100%. הפריט נסגר במחיר כפול אצל המוכר הראשון מאשר המוכר השני!!! נכון שאין פה כללים ויש הפתעות ואולי לא תמיד זה כך, אבל זו תמונת המצב, תחשוב בעצמך

תגיד..

אתה בסדר? מה זו ההתקפה הזו?? קראת בכלל מה שרשמתי? קראת מה שהוא ענה? הוא כתב שהוא עם 0 פידבקים האם יש סכוי שיקנו ממנו ואני עניתי שכן . ואני דרך אגב בחורה ותחשוב בעצמך !!

ועכשיו בהדגשה

אתה בסדר? מה זו ההתקפה הזו?? קראת בכלל מה שרשמתי? קראת מה שהוא ענה? הוא כתב שהוא עם 0 פידבקים האם יש סכוי שיקנו ממנו ואני עניתי שכן . ואני דרך אגב בחורה ותחשוב בעצמך !!

איזה עצבים...../images/Emo122.gif

הוא בסך הכל לא יודע לקרוא...זה הכל (vinyl...אני ממליץ על משקפיים, ותקנה רק ממישהו שיש לו 100% פידבקים)

ואם את בחורה אז???

מה זה מוסיף פידבקים?? או חלילה מוריד פידבקים?? אצל הנבצר זה היה מוסיף

מה קורה פה??

אם אני בחורה אז שלא יפנה אליי כאילו אני זכר . שיט.. נראה שאני פורשת מפה. אצלך זה כבר לא קשור לקריאה אלה לעודף חוכמה

ACE OF SPADES

New member
אני לא יכל לתת תשובה עניינית לגבי חברת אוראל

מיכיוון שלא השתמשתי בשירותים שלהם ואני גם לא מכיר מישהו שמשתמש בשירותים שלהם באופן אישי.

למעלה