אהלן לכולםםםםםם מה שלומכם היום? מקווה שכולם מרגישים מצויין בייי הדס
H hadash New member 30/4/02 #1 אהלן לכולםםםםםם../images/Emo24.gif מה שלומכם היום? מקווה שכולם מרגישים מצויין בייי הדס
A anat11 New member 30/4/02 #2 הי הדסי וכולם, אחלה יום, עד כה מקווה לערב מהנה גם כן. ובכלל - ביום ראשון אני יוצאת לחופש מיוחל ביותר וכל יום שחולף מקרב את החופש, וממילא משפר את מצב הרוח . אושר ובריאות, ענת
הי הדסי וכולם, אחלה יום, עד כה מקווה לערב מהנה גם כן. ובכלל - ביום ראשון אני יוצאת לחופש מיוחל ביותר וכל יום שחולף מקרב את החופש, וממילא משפר את מצב הרוח . אושר ובריאות, ענת
H hadash New member 1/5/02 #3 חופש../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif זה תמיד טוב תהני ענתו´ש
חופש../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif זה תמיד טוב תהני ענתו´ש
R RomiVais New member 1/5/02 #5 חופש....... איזה כיף!! ../images/Emo140.gif לכמה זמן? ומה התוכניות? אולי תגיעי לביקור קצת ב"חו"ל"?? שיהיה לך לילה טוב חלומות פז ויום נפלא מחר... נשיקות.. וחיבוקים...
חופש....... איזה כיף!! ../images/Emo140.gif לכמה זמן? ומה התוכניות? אולי תגיעי לביקור קצת ב"חו"ל"?? שיהיה לך לילה טוב חלומות פז ויום נפלא מחר... נשיקות.. וחיבוקים...
R RomiVais New member 1/5/02 #4 היי הדסי ../images/Emo24.gif לי היה יום ממש נחמד והסתיים בצורה ממש טובה. היו לי כמה עניינים באוויר ולא כל כך ברורים ש"מוקמו" במקומם... וזה משמח ביותר מה איתך חומד? מה שלומך? שיהיה לך מחר <היום> יום נפלא ביותר נשיקות...
היי הדסי ../images/Emo24.gif לי היה יום ממש נחמד והסתיים בצורה ממש טובה. היו לי כמה עניינים באוויר ולא כל כך ברורים ש"מוקמו" במקומם... וזה משמח ביותר מה איתך חומד? מה שלומך? שיהיה לך מחר <היום> יום נפלא ביותר נשיקות...