אהלן לכולם- אני חדשה....!! מקווה להיות מועילה.... שיהיה לכולם אחלה סופשבוע:) שייגעצ שולטים!!!!
ב באבושקה New member 17/3/06 #1 אהלן לכולם- אני חדשה....!! מקווה להיות מועילה.... שיהיה לכולם אחלה סופשבוע שייגעצ שולטים!!!!
ס סנוווופקין New member 17/3/06 #2 קשש wtf?????/ מה קורה חבובה .. תהני פה. עלי. מתחתי, מלפני, מצדדי מה שעושה לך את זה. בת כמה? מאיפה? מה סיפור חייך? איך הגעת לפה? ווווומה קורה?
קשש wtf?????/ מה קורה חבובה .. תהני פה. עלי. מתחתי, מלפני, מצדדי מה שעושה לך את זה. בת כמה? מאיפה? מה סיפור חייך? איך הגעת לפה? ווווומה קורה?
A ashkelonis brother New member 18/3/06 #8 יאללה סנופ תפסיק להתחיל עם כל בחורה שזזה.. אני לא רוצה לחשוב מה אתה עושה לאלה שכבר לא זזות..
F Forever NemeSh New member 19/3/06 #10 איזה כיף לראות כ"כ הרבה חדשים.. טוב לדעת ששיגעצ לא נעלמו ושעדיין אוהבים אותם. בתור "זקנת הפורום", מחמם את הלב לראות אתכם
איזה כיף לראות כ"כ הרבה חדשים.. טוב לדעת ששיגעצ לא נעלמו ושעדיין אוהבים אותם. בתור "זקנת הפורום", מחמם את הלב לראות אתכם
M Mrs Felix New member 19/3/06 #13 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רותם ואני כבר בלי שייגעצ חצי שנה ויומיים אתם נשמעים כמו קבוצת גמילה באמאשלי!!!
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני רותם ואני כבר בלי שייגעצ חצי שנה ויומיים אתם נשמעים כמו קבוצת גמילה באמאשלי!!!