אהלן לכולם..החולצה של ג'קו...

a d i d a s 2 1

New member
אהלן לכולם..החולצה של ג'קו...

זה ההדפסים שעליה... זה ההדפס הקדמי... http://img300.imageshack.us/my.php?image=frontfv6.jpg וזה האחורי http://img114.imageshack.us/my.php?image=back1dz5.jpg ניסיתי להסביר לו בעדינות אבל לא הלך, אז זה הפך לסוג של צרחות ( אבל בצחוק, כמו כל דבר אצלי..) ש...אין מצב שהוא מופיע איתה!!!!! כי אני לא אקח על המצפון שלי עוד חרם:)

lala8224

New member
איזה כישרון! אדידס, זה ממש יפה,

וחכי, יש סיכוי שהוא לא יקשיב לך ויעלה איתה להופעה כלשהי בעתיד (אולי במפגש פורום...).

alona37

New member
איזה חולצה מקורית!

פשוט כישרון. ואני חושבת , אבל ממש חושבת , שזה כבר הופך לבטוחה שהוא ילבש את החולצה הזו... ולא רק כדי לטייל עם הכלב.

kapit5

New member
אדידס מותק-איזה יופי

כשג'קו החזיק את החולצה לא יכולתי לראות את כל הפרטים הקטנים.מסיבות מובנות... איזה יופי שהעלת לפורום.

talytal

New member
מ-ה-מ-ם! ../images/Emo24.gif

הוא פשוט חייב להופיע עם החולצה הזו מתישהו...

juanes

New member
אני לא הייתי ממהרת...

לפחות לא עם הצד האחורי... שילבש איזה ג'קט או משהו

talytal

New member
מה שמצחיק, זה שזה בדיוק

מה שג'קו אמר כשהוא קיבל את החולצה...

a d i d a s 2 1

New member
תודה תודה...

מצחיק מה שיאנה אמרה לי קודם.. טליטל...יש מצב שאת שולחת לי תתמונות מההופעה? ודבר שני, מה שג'קו אמר זה שהוא דווקא רוצה להופיע כל ההופעה כשכולם רואים שכתוב ארץ נהדרת ואז בסוף ההופעה להסתובב וללכת, שיהיה שם את הקאטש... ולא שהוא רוצה שלא יראו עם הג'קט...

talytal

New member
ברווווווור

לא התכוונתי שהוא רוצה שלא ייראו, ברור שלא, אז כל הרעיון הולך לאיבוד. הוא אמר שהוא רוצה להופיע בהתחלה עם ג'קט או משהו שיסתיר את הפואנטה, ואז לקראת הסוף להוריד, ורק בסוף ההופעה, אחרי השיר האחרון, כשהוא מסתובב שייראו את הגב.

דורית41

New member
אם הוא חייב להופיע אתה,

אז אני נורא מקווה שזה יקרה במפגש המתוכנן עם הפורום.זה המקום המתאים. דידוש אני כל פעם מחדש נפעמת מהכשרון שלך.נשבעת לך שזה אמיתי.את תותחית על.!

a d i d a s 2 1

New member
אני כמעט והתיחסתי רק לילד-אדם...

לכובע שלי שלוש פינות שלוש פינות לכובע שלי... אמממ תשאלו את יאנה... מה שיש לי להגיד זה שורד לא אוהבת אותי כי היא רצתה לעשות לו משהו דומה..:) אבל למען האמת... שיצאה חולצה די יפה כי היא סרקסטית בטירוף.. אם תשימו לב... התמונה בעמוד הקדמי היא מהכתבה הראשונה והאכזרית על ג'קו משבע לילות... והכתובית אומרת: "ארץ נהדרת" ההדפס האחורי הוא מהכתבה השניה ב-7 לילות... והחיובית יותר האחרונה... והכתובית אומרת : מדינה זונה... מה שמצביע על הופכיות..ניגודיות, מה שתחליטו.. בקיצור חולצה סרקסטית...

דורית41

New member
ריף-התגובה של ג'קו-

הוא אהב את החולצה (זה גם מה שהוא כתב כאן),הכיתוב הצחיק אותו,והוא הראה אותה לורד בהתלהבות., כי היא בדיוק נכנסה לחדר.הוא באמת אמר שבא לו להופיע אתה,אבל לי די ברור שהוא אמר את זה בצחוק-לפחות בשלב זה.

shongold

New member
עדידס קלעת בול בתמצות מדהים

לכל שהתרחש - יצירתיות מדהימה!

למעלה