אהלן לכולם! הציעו לי לטפל בתינוקת

mayush23

New member
אהלן לכולם! הציעו לי לטפל בתינוקת

בביתי, 4 ימים בשבוע, אני גרה באזור הדרום והתשלום שהוצע הוא 1200 ש"ח (בשחור כמובן :) ). שווה??

mayush23

New member
4 ימים בשבוע, 8 שעות ביום ועכשיו...

בגלל שהתברר שזה 4 ימים המחיר ירד ל 1200 ש"ח...מה תאמרי?

missB

New member
שווה מאיזו בחינה?

בחישוב מהיר של 16-20 שעות בחודש, זה יוצא משהו כמו 60-70 ש"ח לשעה אז את יכולה להשוות זאת לשכר לשעה שתקבלי עבור עבודות אחרות שאת יכולה לעשות בזמן הזה. לחילופין, את יכולה להשוות לעומת כמה מקבלות מטלות אחרות עבור עבודה דומה. שווה זה עניין מאוד אישי. מה ששווה לך אולי לא שווה לאחר. זה ממש שיקול שלך.

yossibd1

New member
לפי חישוב שלי

מדובר ב 32 שעות שבועיות יוצא כ 9.3 ש"ח לשעה - נמוך אבל אם לקחת בחשבון שלחודש מלא משלמים כ 1800 ש"ח למטפלת ויחד עם זאת כרגע את אינך עושה שום עבודה אחרת וזו יכולה להיות הסנונית שתביא תינוקות נוספים בעתיד לטיפול (בד"כ בוחרים מטפלת בשיטת מפה לאוזן) אז כדאי, בתנאי שאין לך דבר אחר לעשות שהטיפול בתינוק מונע ממך. יוסי "קסם הפרח"

לדעתי זה ממש בגדר ניצול

שכר מינימום היום עומד על כ-19 ש"ח לשעה. לפי חישוב שלי תעברי כ-140 שעות בחודש, כלומ 8.5 ש"ח לשעה. אם את מקבלת את זה בשחור, זה אומר שלא משלמים עלייך ביטוח לאומי, כלומר אם חס וחלילה יקרה לך משהו במהלך העבודה, זה לא יוכר לך בשום צורה, ותצטרכי לשאת את התשלומים על חשבונך. (שלא לדבר שזאת עבירה פלילית של המעסיק שלך). טיפול בילדים זאת עבודה קשה מאוד, והשכר הנהוג (במקרה אני יודעת) הוא מעט מתחת לשכר מינימום כשמדובר בשחור. לדעתי, אם תחפשי עבודה אפילו כעוזרת גננת, או כמזכירה לא מקצועית, תוכלי להרוויח יותר. ויש עבודה, שאף אחד לא יגיד שאין. בהצלחה בכל מקרה,

אוקה

New member
זה ממש סכום מועט עבור כל השעות האלה

תגידי להם שבחישוב לפי שעות זה פחות משכר מינימום ושאין הצדקה שתעבדי בפחות משכר מינימום.

למעלה