אהלן לכולם וברכות על האין מנהל החדש. אנחנו עוד מעט מגיעין ל

shnets

New member
אהלן לכולם וברכות על האין מנהל החדש. אנחנו עוד מעט מגיעין ל

פרת' ומחפשים אטרקציות בסביבה לשני ילדים (40, 5) ומבוגר אחראי...
פסטיבלים, שווקים וכו' - החל מהסופשבוע הקרוב, טיולים ואטרקציות אחרות גם מסביב לעיר.

תודה!
ניצן.

וטיפ קטן למי שבכל זאת מחליט לצלוח את הביס האוסטרלי הגדול (bight) לכיוון מערב - לא לותר על קריג'יני ולהביא רשת זבובים לכובע.

N0

New member
לא יודע כמה זה מתאים לילדים

יש פסטיבל אוכל כל יום חמיש בערב בסובי.
http://www.visitsubiaco.com.au/whats-on/activeEvent/224
&nbsp
מבחינת שווקים יש המון שוקי חקלאים בבתי ספר בעיר בסופ"שים
הכי מרשים שהייתי בו עד עכשיו היה בפרימנטל והוא קורה כל יום ראשון (אם לא תצליח למצוא את זה בגוגל אנסה להיזכר באיזה בית ספר זה בדיוק).
סאייטק תמיד שם ואחלה אטרקציה לילדים.
ובטח יש עוד המון דברים שלא עולים לי לראש כרגע אבל נסה לבדוק פה -
http://visitperthcity.com.au/events
&nbsp
&nbsp

shnets

New member
raba

oriyahoo

New member
סחתיין... עד לשם הגעתם? מתי אתם חוזרים?

אני רוצה לתפוס איתך דיבור על הקראוון..
אה, ואם אתה בפרימנטל, אני יכול לארגן לך חניה בזול
...ד"ש ותהנו...

shnets

New member
ככה זה - אין מילה, גם הגענו למערב וגם לא עומדים בזמנים

כנראה שנגיע חזרה לקראת סוף דצמבר, אבל בהתחשב בזה שהיינו אמורים להיות בסידני כבר לפני כשבועיים - קשה לבנות עלינו.

למרות שאני עדין לא בגיל המתאים, אין דבר שיותר משמח גריי נומד מלדבר על הקרוואן שלו. ד"א הוא יהיה למכירה בסוף הטיול, יד שניה, כמו חדש, מ(כמעט) רופא...
תגיד, בחניה שלך, יש שם שקע חשמל וברז מים? ;)

ד"ש חזרה, וניפגש

pixie66

New member
אטרקציות בפרת'

דרומית לעיר:
אי הפינגווינים
אם אתם הולכים לאי, קרוב וכדאי לבקר ב-מרכז איכות הסביבה

פרימנטל תמיד מעניינת. בסופי השבוע השוק פתוח ותמיד יש מופעי רחוב מסביבו. החל מסוף השבוע הקרוב חוזר Bather Beach Sunset Market
בחוף הדרומי של פרימנטל (שנקרא מן הסתם South Beach) יש חוף כלבים שכייף לבקר בו גם אם אין לכם כלב. החוף אף פעם לא עמוס באנשים ואם אני לא טועה החל מיום שני הטמפרטורות עולות לסביבות השלושים, לפני הכניסה לחוף הכלבים יש בית קפה שווה במיוחד - The pickled fig - ממליצה לכם לאכול שם ארוחת בוקר. לא רחוק מבית הקפה יש מגרש משחקים לילדים אם חשקה בנפשו של הקטן להתנדנד/לגלוש/לטפס או סתם להיות שודד ים לשעהץ

בפרת' עצמה, חוץ מסאיטק שהומליצו לך, הייתי ממליצה לכם להגיע למרכז התרבות של העיר (ליד תחנת הרכבת של פרת') הגלריה מעניינת (כניסה חינם למעט לתערוכות ספציפיות) במוזיאון (כשנכנסים פונים שמאלה) יש אולם עם תצוגה מעניינת לילדים ומגירות, המון מגירות שהם יכולים לפתוח לגלות בפנים עוד הפתעות (מצויין לילד בן חמש, לא סגורה על ילד בן 40...) גינת המוזיאון מעוצבת לילדים סקרנים (וגם לא). הספריה הציבורית גם ממוקמת שם ויש בה קומת ילדים מדליקה אם אתם בעניין.

אם אתם בעיר ואם אתם אוהבים אמנות רחוב, לכו ל Wolf Lane - לפני חצי שנה היה פרוייקט מיוחד בו הוזמנו אמני רחוב מפורסמים "לקשט" פרת' והתוצאה מקסימה - בוולף ליין אפשר לראות מקבץ של כמה יצירות והוא קרוב מאוד למרכז העיר.

עוד מקום נחמד לבקר הוא whiteman park
בטח יש עוד אבל אני חייבת לצאת. אנסה להוסיף מאוחר יותר.

כמה זמן תהיו באזור ואיפה בפרת' אתם לנים?

shnets

New member
ואו,
ה

'צטער על התשובה המאוחרת אבל יש יותר מדי מקומות בלי קליטה באוסטרליה, ולפעמים כשיש כזו אז אנחנו פשוט עיפים מדי לפתוח תמחשב בערב.

אז זהו, הגענו היום אחה"צ, אחרי שהשלכנו בלונים עם מים ממגדל גבוה מדי ב-GINGIN (המרכז לגרביטציה או משו כזה). אנחנו ממוקמים ב-Forrestfield, עד שבת הבאה.

למעלה