אהלן לכולם ושבת שלום לכם!!!

itamarc8

New member
אהלן לכולם ושבת שלום לכם!!!

אני רוצה להתייעץ איתכם בכמה דברים שאני מתלבט עליהם אשמח לקבל ממכם תשובות וכמה שיותר. אני הייתי בביקורת ונכנסתי לאישפוז עקב ירידה בתיפקודים הייתי עם 36 אחוז במהלך האישפוז ירדו לי התיפקודים במהלך האישפוז ל29.5 אחר כך עלה ל31.5 ירד ל30 אחוז שוב עלה ל32.5 אחוז ולאחר מכן התייצב ל35.5 אחוזהחליפו לי פעמיים אנטיביוטקה ונתנו לי סטרואידים 30 מ"ג והורידו לי ל20 מ"ג אני השתחררתי אתמול. הייתי מאושפז לתקופה של 3 שבועות וזה פעם 1 שאני מאושפז תקופה כזאת ארוכה האישפוז שיפר מעט מאוד את התיפקודים למרות שהמצב הכללי השתפר יותר הריאות יותר נקיות אבל התיפקודים ניתקעו כזה אני השתחררתי עם תיפקודים יותר נמוכים ממה שנכנסתי .רציתי להתייעץ ואנ.י מתלבט האם כדאי להמשיך לעבוד או לצאת מוקדם לפנסיה הבעייה שבבית אני אשתגע אם אצא לפנסיה מוקדמת אבל אני שוקל לדאוג יותר למצב הבריאותי אם אפרוש אטפל יותר בעצמי אם בשחייה והליכה שיהיה לי זמן יותר לזה בכל התקופה של האישפוז הייתי בקשר עם החברה שלי שמאוד תמכה בי ונתנה לי גיבוי את זה אני לא שוכח (הכרתי אותה מלפני כמה חודשים ניפרדנו וחזרנו )אם יש לכם מה לומר לכתוב להוסיף לי אשמח לקבל מכם תגובות או עצות את כל המהלך אני רוצה לעשות אחרי החג פסח אני כרגע חוזר לעבודה לרקאות אם אני עוד מסוגל לעבוד למרות שעובד חצי משרה! אני מאחל לכולנו רק בשורות טובות והמון בריאות וחג אביב ושמח לכולם ונשתמע ושבת שלום לכולם ממני איתמר .

הי איתמר

קראתי ואני מאד מזדהה למרות שבתחום ה סי-אף אנחנו לא שם. יש לי במשפחה קרוב ,קרוב מאד שנמצא בהתלבטות מאד דומה לשלך (קרוב לגילך) . האם אתה יכול להרשות לעצמך לא לעבוד? האם יש אפשרות למצוא עיסוק שקט שאפשר לעשות מהבית ושיכול להכניס כסף? האם תוכל למלא את זמנך במשהו שממלא את המצברים באנרגייה? אולי אפילו איזו התנדבות קטנה או משהו שאתה אוהב ולא עולה כסף... אם תגיד מה תחום העיסוק שלך או התחומים בהם אתה חזק אולי יהיו פה הצעות למלוי הזמן בין הטיפולים. נראה לי לא טוב שתעזוב הכל ותהיה כל היום רק בעניין המחלה. גם קרוב המשפחה שלי מאד חושש לעזוב את העבודה מחשש שישתגע בבית . אני חושבת שהבריאות שלך היא הדבר הכי חשוב כי אם תעמיס על עצמך יותר מדי זה יוביל בסופו של דבר לעזיבת העבודה ,רק במצב פיזי רע יותר. הקרוב שלי בינתיים עובד אבל עם כל החמרה הוא מגיע לאותה שאלה מחדש . זה לא פשוט מקווה שתגיע במהרה להחלטה נכונה וטובה מיכל

sporTV

New member
פנסייה? אני כנראה התעייפתי יותר מוקדם ממך

שתהיה בריא איתמר היקר
כמו שאני מכיר אותך - לדעתי מה שמחזיק אותך מאושר, אנרגטי ופעיל זו האהבה לעבודה ולאנשים. אני הייתי מנסה להוריד שעות אולי ולהגביר טיפולים רפואיים כדי לשמור על שני הדברים החשובים האלה לחיים. להיות בפנסייה בגילך הצעיר זה נראה לי משעמם. אבל אתה חייב לקבל ההחלטה הנכונה לך, כדי שתהיה מאושר ובריא. שבת שלום

אתה במאת באמת עובד חצי משרה?? ../images/Emo269.gif

או שהבוס בחופש ואתה מחליף אותו ושאר עניינים שגורמים לך לעבוד יותר... כמו שאני מכירה אותך חצי משרה על הנייר זה משרה בפועל...

orenkulu

New member
עבודה

איתמר, אני מכיר אותך לא מהיום וחושב שהמושג "עבודה היא חיינו" תופס לגביך לא מעט. אני חושב שאתה כן צריך להמשיך לעבוד כי זה מחייב אותך לשגרת פעילות מעבר לטיפולים. לא בטוח שאתה צריך להמשיך באותו מקום אבל אתה, ושוב לדעתי, צריך להמשיך לעבוד. בהתחשב במה שאתה עושה ובגיל, רמת תפקוד כמו שלך עם תפקודי הריאות שלך זה לא דבר מבוטל. בכל אופן, בכל בחירה שלך, הרבה בריאות וחג שמח.

למעלה