אהלן לכולם, *חדש* פה :p

אהלן לכולם, *חדש* פה :p

אהלן לכולם, אני *חדש* פה, לא יודע אם זה מפתיע שזכר ועוד נער מעריץ את TT חחח D: אמ קצת עליי, קוראים לי ארקדי, 16, מעריץ של רובי ויליאמס. לאחר שובו של רובי לTT, התחלתי לשמוע אותם וכך בעצם הכרתי אותם והכרתי את כל ההיסטוריה שלהם, ולמען האמת אני פה בפורום כבר חודש ככה ואני ניכנס לראות מה כותבים פה... אה וד"א, אהבתי את ההגדה האלטרנTTיבית חחח.. המשך חג שמח נעים לכולם!

ברוך הבא

איזה כיף שיש פה עוד בחור (יש את מתן שמתפקד על תקן הבחור של הפורום) אני מורי -נעים מאוד :) אז.. אמנם הכרת את הההיסטוריה שלהם עכשיו אבל מה אתה חושב עליהם? איזה אלבום שלהם אתה הכי אוהב? שמעת את החומרים שלהם בלי רובי? אתה טס בקיץ?!

נעים להכיר :)

עכשיו ניראה שהם יותר התבגרו ואני מקווה שרובי וגארי לא יריבו שוב, כמו שניראה עכשיו ריב ביניהם זה הדבר האחרון שיקרה אבל לכי תדעי... האלבום הכי אהוב עליי זה Never Forget שלהם. כן, שמעתי חומרים שלהם בלי רובי, HOW DEEP IS YOUR LOVE שיר נהדר, RULE THE WORLD גם שיר נפלא אבל כמובן הכי טוב לשמוע אותם ביחד. והלוואי שהייתי טס להופעה שלהם :(

nanny3

New member
איזההה כיףףף!!

נחבק אותך חיבוק וירטואלי חזק חזק !!! הפורום הוא בית חם לכל אוהבי טי טי ורובי וויליאמס באשר הם, ולrob הולכים פה צחוקים היסטריים! תחזיק חזק!..(גט איט?? גט איט??) אבל גם אפשר לנהל דיונים, לשאול שאלות, ללמוד הרבה ובעיקר להתלהב מדברים מפגרים - כבסה"כ כולנו משפחה אחת גדולה והכל פתוח פה.. טוב, לא הכל. מה אתה יודע, הסתדרת טוב, כי הנהלת הפורום מורכבת ממעריצותיו הגדולות של רוב! יהיה לכם הרבה על מה לדבר! ENJOY

וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה, בת 23 וגם אני מעריצת רובי אדוקה
(חחחח ממש כמו קבוצת תמיכה
) אני מתה לדעת! איזה שיר של TT הכי אהבת? אתה בעד\ נגד האיחוד של רובי עם הלהקה? איזה שירי רובי אתה הכי אוהב?

תודה לכולן !

תודה לכולן :D אממ, אין שיר שהוא הכי אהוב עליי מTT, יש שלושה שירים שאני מת עליהם, Another Crack In My Heart, The Flood ו Happy Now. אני בעד האיחוד עם רובי משום שבלי TT הוא תמיד היה חוליגן כזה, ואני מקווה שאיתם הוא לא יכנס שוב לאותן צרות.. השיר הכי אהוב עליי של רובי זה Feel ו Angels :)

ronaldiniho3

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo8.gif

אני מתן, אוטוטו 19 חח, עד עכשיו הייתי הבן היחיד פה... וגם אני הייתי מעריץ של רובי ואז לאט לאט נכנסתי גם לטייק דאת... עכשיו אני מעריץ שרוף של שניהם כמובן (על רובי אני בכלל שרוף...) מה האלבום האהוב עליך של רובי ושל טייק דאת?

תודה :)

אין אלבום ספציפי של רובי שאני אוהב, כל האלבומים שלו אהובים עליי באותה מידה. האלבום האהוב עליי של TT הוא החדש שיצא שכבר שאלו אותי ושכחתי לומר אותו, ואת Never Forget.

Barlowen

New member
Welcome :)

חח גמאני דיי חדשה בפורום... אני עדי,19 מעריצה של רובי ושל גארי(ומקווה שהם לא יריבו שוב...(; )

למעלה