אהלן לכולם

Mr K i n g

New member
אהלן לכולם ../images/Emo70.gif

אני רוצה לקחת קורס ברמנים בירושלים, אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל... אז יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי! קודם כל, באיזה בתי ספר כדאי לקחת את הקורס (שוב, באזור ירושלים בלבד!)? יש מקצועיים יותר\פחות? כמה זמן אורך הקורס? (כמה שעות בשבוע, מס' מפגשים, וסה"כ זמן לימודים) אשמח גם אם תענו לגבי מחירים לקורס כזה. תודה רבה!

דיקלה21

New member
יש מיליון שרשורים בנושא בערך

תריץ חיפוש.. דבר שני- לגבי המחירים, יש בדף הנוכחי (או בדף ה2) שאלה בנושא. מבט קצר לא יזיק...

Mr K i n g

New member
זמן אמיתי

טוענים לנייטרליות (עובדים עם כל הספקים) ולמקצועיות יתר על פני כל שאר בתי הספר. נכון\לא נכון? מאילו בחינות הם עדיפים על בתי ספר אחרים??

דיקלה21

New member
אז הם טוענים

סו וואט? בעיקרון כל בתיה"ס טוענים את אותו הדבר בצורה זו או אחרת. ככה מביאים אנשים לא? ואני לא יודעת כמה הם מקצועיים כי אני לא לומדת שם... לי נדמה שבירושלים יש רק באר-מאסטר.

vassily

New member
לא...

יש לך בירושלים 4 בתי ספר 2 ידועים ברמסטר וזמן אמיתי ועוד שתי בתי ספר אחד זה מסטר-בר (לא בר-מסטר יש הבדל) והשני זה מנהטן שזה באנדרגראונד והמסטר-בר לא יודע איפה זה בכל מקרה לכולם כל הזמן יש מבצעים והנחות אז תברר זה משתנה הרבה אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי אני גם ירושלמי ואני מתחיל קורס עוד שבועיים בזמן אמיתי

itai1982

New member
למדתי ב BARTENDER לפני

שש שנים בערך. אז הייתי מבסוט מהיחס מהידע ומההשקעה. היום הם עדיין עושים רושם על הכיפק. חוזר אליהם לקורס חוזר בקרוב.

למעלה