אהלן לכולם :)

אהלן לכולם :)

ידידה מאוד טובה שלי גולשת פה בפורום, והמליצה לי לבוא לבקר, אז אמרתי על הדרך כבר נרשום לכם הודעה קטנה.. קודם כל, שמחתי לקרוא שלא שונאים אותי חח דבר שני, כמו שאתם בטח יודעים, אני חתום על הסכם סודיות, ואסור לי לספר שום דבר ממה שקרה שם.. לכן מצטער לכל אלה ששואלים אותי ברחוב, או כל אלה שמתקשרים .. אני פשוט לא יכול לספר כלום.. וגם יותר עדיף לכם, כי כל הכיף זה להיות במתח :) דבר נוסף קטן שהפריע לי, ראיתי כמה הודעות של אנשים שרשמו ששלחו אותי מסוכנות דוגמנות או משהו.. קודם כל תודה על המחמאה :) אבל לא שלחו אותי משום מקום, באתי לאודישנים רגיל, עם עוד מאות אנשים, ונבחרתי אחרי דרך ארוכה וקשה.. בקיצר חברים, אל תשכחו שיש היום את פרק ההדחה הולך להיות מעניין :) נועם

אז נועם, אם אתה באמת נועם,

בוודאי תוכל לענות לי על השאלה הבאה: איך קוראים לחבר שלך שלהורים שלו קוראים יוני ורותי ולאחים שלו קוראים דניאל, דפנה ואלון? ?

במידה והוא יענה על זה..

אכתוב לו תגובה D: אי אפשר לבטוח פה באף אחד -.- אני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה נעם האגדי
.

AntilopA2

New member
הפעם אני דווקא מאמינה:)

הרבה בהצלחה, אם כי טכנית-אתה כבר לא צריך אותה, אז בהצלחה בגמר-בהנחה שהגע לשלב הזה
(מאמינה שכן) מתפוצצת מקנאה מאז שעלתה התוכנית,בטח חוויה אדירה:) הייתי נותנת הרבה כדי להתחלף עם אחד המתמודדים. (אגב, לא נראה לך חדירה מוגזמת לפרטיות שאנשים הגיעו עד כדי זה שהם מתקשרים למתמודדים הביתה..?) בברכת נעם-עלה והצלח!!(ואם כבר בברכת תעזבו את נעמה בשקט אנשים..><)

InDoor76

New member
למה לא להאמין =]

נחמד לראות תגובה שלך נועם =] ואין סיבה שמישהו ישנא אותך אתה אחלה בן אדם לא סתם נבחרת לתוכנית :) מאחל לך רק הצלחה צחי

LiRs Lullaby

New member
לא הייתי פוסלת נחרצות...

כבר היו מקרים מעולם, שבו איך אומרים, אנשים מה"טלויזיה" מצאו זמן לבוא לפורום..... את יודעת, נעם הוא בכל זאת בנאדם, ואני מניחה שיש לו מחשב, וידידה שאולי גולשת כאן..... גם הניסוח נשמע מאוד "נועמי" שכזה........ ובכל מקרה, לא הייתי ממליצה עדיין לאנשים לקפוץ לשלוח לו מסרים/פרטים מזהים/חזיה וירטואלית וכו' עד שהמנהלים יבררו את העניין (ואם זה הוא, הוא גם יודגש באדום).

פנומן 72

New member
הניסוח נשמע מאוד "נועמי" שכזה

לא היית מזהה פדופיל גם אם היית רואה על קירות חדרו פוסטרים של ילדים מעורטלים. נאיבית.

AntilopA2

New member
למה לא?

גם בפורום סוף הדרך ורצים לדירה בזמנו המתמודדים באו ורשמו וענו על שאלות ויותר מפעם אחת, והמקרה הזה דווקא נשמע לי אמין לחלוטין.

נעם!

אם אתה באמת נעם- אז סחתיין, אתה תותח על, ואתה המועמד האהוב עלי, תמשיך להיות מלך ולא קומבינטור מניאק, תמשיך להיות אמיתי ולא שקרן :) {ואם אתה סתם מישהו משועמם שמנסה לקבל קצת תשומת לב על ידי זה שאתה מתחזרה לנעם טור, אז בכל זאת שיהיו לך חיים יפים, ומי יתן שיהיה לך מה לעשות בחיים} נ.ב. רשמתי את זה כי הניסוח ממש מתאים להיות נעם אז אולי זה שווה את המאמץ לשלוח הודעה ולעודד אותו :) ירדן.

מותק אל תדאגי הוא ימשיך אל תדאגי

הוא יחזור לחדר העריכה וישנה את מה שקרה. או שפשוט הם יצלמו קטעים חדשים ביערות של הגליל

למעלה