אהלן לכולם

• פותח הנושא MvP4
  • פורסם בתאריך

MvP4

New member
אהלן לכולם

אז ככה.. אני אמור להתגייס עוד חודש אבל יש לי בעיה רפואית שמונעת ממני. עכשיו שבוע הבא יש לי פגישה שניה עם אורטופד בלשכת גיוס שבו אני מניח שיתנו לי פרופיל 24. יש להם שם כבר את כל האישורים מהרופאים והכל. עכשיו שאלותי הן כאלו: איך זה בדיוק הולך יש אפשרות שישחררו אותי מהצבא או שבטוח שרק ידחו לי את הגיוס לעוד חצי שנה? עכשיו חשבתי על להתנדב אבל אם אני מתנדב אני בטח לא יוכל לעשות טיפולים בקשר לבעיה שלי נכון? כי הצבא לא מרשה לעבור טיפול שלא דרכהם. אני רוצה לשתף אותכם בדילמה הזאת שלי מהבחינה שאני לא רוצה לעשות צבא עוד חצי שנה שנה ולהתגייס בגיל 19 וחצי ואני גם לא בקיא בעניין של ההתנדבות כלומר מהן הפריבילגיות שלי בתור מתנדב כי תבינו אני כן רוצה לתרום למדינה אבל העדיפות היא כמובן לטפל בבריאות שלי

סיונתו

New member
אוקיי

זה כמובן תלוי בבעיה שלך דבר שני- אם אתה צריך לעבור טיפולים אז יקרה אחד מהשניים- או שידחו לך את השירות עד שתסיים עם הטיפולים, או שתקבל קל"ב כדי לעבור את אותם טיפולים (זה כמובן תלוי איזה טיפולים) דבר שני בקשר להתדבות יש שרשור שעוסק בזה... שמישהו שאל... בדף הזה
יש שם כל מה שאתה צריך לדעת...

המרחפת

New member
כל זמן שאתה מתנדב

אתה מקבל שירותים רפואיים דרך קופת החולים בה אתה חבר. זה מה שייחודי למתנדבים.

מעיין©

New member
לא לכל המתנדבים

פרופיל 24- טיפול רפואי דרך הצבא פרופיל 21- טיפול רפואי דרך קופת חולים

lee_1

New member
זה לא מה שנאמר לי, אני עם פרופיל 24

והאחראית מתנדבים אמרה לי שאני מקבלת טיפול רפואי דרך הרופא משפחה הרגיל שלי

מעיין©

New member
זה לא נכון

גם לי אמרו את זה בלשכת גיוס בהתחלה. אני פרופיל 24- ואני מטופלת דרך הצבא. אני שולחת לך עכשיו במסר טלפון של "מנהל הגיוס", תדברי שם עם אירנה/ אורית , תשאלי אותן- ותראי שהן יגידו לך אותו דבר

MvP4

New member
תודה לכם ועוד משהו..

משך השירות למתנדבים הוא שנתיים כן?

LordNor

New member
תאורטית זה נכון

יש תפקידים שדורשים שירות של 3 שנים אצל בנים. בעיקרון כל מתנדב יכול לחתום שס"ן (שנת סדיר נוספת) בתום השנתיים, למעט בנות שעושות שנתיים ויכולות להיכנס לקבע.

למעלה