אהלן לפורום המדליק

אהלן לפורום המדליק../images/Emo13.gif

נעים מאוד שמי אושרת חייה את המטריקס במחשבותי ראיתי את הסרט מיליון פעם וכל פעם עוברת בי תחושה שאת הקטע הזה זאת פעם ראשונה אני פתאום נזכרת שלא ראיתי או לא זכרתי זה מסוג הסרטים ש"מזכירים לך מי אתה" אני מזמינה אותכם לבלוג שלי ותהנו

יואש

New member
אהלן מותק

נעים מאוד שמי יואש ואני מת מת מת אבל מת על המטריקס לפעמים נדמה לי שאני האחד והסרט פונה בעצם אלי מה עושים? אני משותק

shikma r

New member
רוצי. ברחי. הימלטי מן המקום הארור

כל עוד נפשך וכוחך בך. ברוכה :)

miss mcmillan

New member
שיקי, את נחמדה

ואני במקומה כבר הייתי נשארת, אבל מה לעשות שלפי הנסיבות, נראה שהאישה (ייתכן ויאיר היה מצטרף לדעתי זו) רק רוצה לשלוח את כולנו בהקדם לשם?...

miss mcmillan

New member
כשתהיי מנוסה וחכמה ולא-קטינה

כמוני, אז תדברי. אנשים לא נחמדים סתם. בייחוד אם הם כותבים בפירוש "ואני מזמינה אתכם..." וכו', ולא מראים יותר את קצה אפם המעוקל ever after. אבל את טובה ותמימה, או בכל מקרה מנסה ליצור את הרושם הבתולי בשביל גיא
אז נשאיר אותך ככה.

shikma r

New member
../images/Emo2.gif

יש לך ספק ברושם הבתולי שלי או חיללה בתמימות נעוריי הצעירה והטריה?! הרי את החלב עוד לא ניקיתי מעל שפתיי(חלב! חלב! בלי שטויות ושאר דמיונות אסורים) ותמימותי עוד בי. הטוהר.. החיוך החולמני והייסורים בעודי מחכה לנסיך על הסוס הלבן שרק ישנק אותי ויעיר אותי מן הסיוט הזה בשם "חיי הבתוליים" וחסרי ההורמונים. היש לך ספק בכל זה? הממ.... אז קבענו אורגייה?!

shikma r

New member
אגב

ישנק זו מילה חדשה.. מה,לא שמעתם עליה?! גם חיללה. יו אתם פשוט לא מעודכנים בחידושי השפה העברית... הדור של היום..

miss mcmillan

New member
../images/Emo46.gif תתביישי, איזה מין התנהגות זאת?

מדרדרת ככה את הפורום, צצצ. יאללה, תני יום ושעה, אני שם. חייבת שתראי לי מה עשיתי לך שהיה כל כך מוצלח, אנ'לא זוכרת איזה מהם
.

למעלה