אהלן מה המצב ? יש כאן כאלו שבצבא או

• פותח הנושא saka
  • פורסם בתאריך

saka

New member
אהלן מה המצב ? יש כאן כאלו שבצבא או

שכבר היו ... ויכולים לספק לי מידע ולייעץ לגבי יחידות וכדומה .

בטח

תפגיז חופשי עם השאלות ואני בתור יוצא צבא אענה לך אם אני יכול
נ.ב. אם תדפדף כמה דפים אחורה בפורום הזה, דנו בנושאי ההתנדבות לצבא ואולי תמצא שם משהו מעניין.

המרחפת

New member
הדיון על התנדבות לצבא

מופיע בטאג ליינס (השורה הצהובה למעלה). אם עושים כמה פעמים "רענן", מגיעים גם אליו.

saka

New member
אוקי תודה... מי ששירת או שמשרת

אנא שירשום היכן הוא ביצע או מבצע את תפקידו, באיזו יחידה, ואיך הולך ... והייתי רוצה לשמוע על יחידות מחשבים לגבי חרשים.

שלום לך

דבר ראשון כל הכבוד לך שאת רוצה להתנדב תביני דבר ראשון במסגרת התנדבות לא תמיד תקבלי מה שתרצי עקב ניהול מגושם של תא מתנדבים אשר במחסור כוח אדם מגדיר כל מתנדב שמסוגל עד לרמה של עובד כללי (שזה פקידות וכ"ו) דווקא תפקידים טובים מצריכים קורסים כדי לרכוש ידע ולהיות מוסמך אני נלחמתי מול הצבא ומכיר כמה שגם אני עשיתי הכל לבד תזכרי אין טעם לסמוך על תא המתנדבים בעיניים עצומות אני אחרי מאבק בתפקיד טכנאי אופטרוניקה בתפקיד זה אני מתקן סמני לייזר ומכשירי ראיית לילה של קרביים כגון גולני דובדבן וכ"ו הקורס שעשיתי היה כ- חודשים וחצי ואני אכן מרוצה מיזה אז הינה לך נקודת מחשבה לא הגיב היום אני ממש עייף

kjkj

יום שלישי 5ץ2 פרק 386 ג`יזה מתכנן לעזוב עם אביו וברגע שהוא מגיע למוסך הוא מוצא מכתב פרידה ממנותג`יג`ו לא מסוגל לקחת אחריות למשפחהץזבוב מחזי לדלפינה את טבעת האירוסין וכועס מאוד על החלטתהץברה השיג מלגת לימודים בארה"ב ושהיא תגור אצלו בביתתפטו המומה שוקלת מה לעשות ומחליטה להישאר במעוןץמתחיל משפט האימוץץמרטיריו תובעת את בלן )ת( יום רביעי 6ץ2 פרק 486 מרטינה מעידה במשפט נגד האימוץץלאחר מכן היא מתחרטתץפטריסיו חוזר למעון כי נדיה חולה עם חוםתבזכות זה הוא הופך לחבר מקובל בין ילדי המעוןץנמשך משפט האימוץץמרטיריו חושבת שהסיכוי הטוב לזכות אצלהץכדי לזכות באמונתם של הילדים היא מחזירה את סבריו למעון ושביתת הרעב מסתיימתץ )ת( יום חמישי 7ץ2 פרק 586 זבוב בדיכאון בגלל דלפינה ואומר שאם עליו להמשיל להיות איתה להפרד מברביתהוא מעדיף למותץלכןתהוא שוקל לעבור לספרדתלחיות עם חימנהתאחותוץסול ומתיאס רביםץהיא מאשימה אותו בכך שהוא שקרן ובצערהתהולכת למעון להתנחםץ )ת( 2ץ01 ןושאר םוי פרק 686 חימנה שולחת לזבוב כרטיס טיסה לספרד ומזמינה אותו לשםץהוא מסביר לברבי שאין לו ברירהתאך היא טוענת שהוא בורח מבעיותיו אך אומרת שיעשה כרצונוץסול עצובה בגלל מתיאס והבנות מחליטות לעזור להץבלן מרגיעה את הילדים ומבטיחה להםשהכול יהיה דרץ אך מרטיריו תמצידהתמתקרבת לפתרון הסופיץ )ת( 2ץ11 ינש םוי פרק 786 דלפינה מאיימת על זבוב להרוס אותו במידה והוא יעזוב אותהתזבוב מבולבל מחליט לעזוב למרות התנגדותם של הילדיםתברבי עוצרת אותו ומודה שהיא אוהבת אותוץפשפש מציע נישואים לסרנה אך היא מסרבתץ מרטיריו מנצלת את כעסה של דלפינה כדי לשכנעה להעיד נגד בלןת במקביל מרטינה משנה את גישמת ומעידה לטובת בלן במשפטץלכלוך וז`גו יודעים שמרטיריו קשורה "לקירות לבנים"ומבקשים מסרנה לברר פרטים על זהץבבית משפט עובד שומע את המושג ומספר להם שזה היה מעון יתומים בו מרטיריו היתה סגנית מנהלת ושיגעה ילדה בשם נורה לכלוך מספר לבלן על העניין ויחד מגיעים למקוםץ

חחחחחחחחחח לא התכוונתי.. ../images/Emo13.gif

סליחה.. זוכרים שלא הצלחתי לשלוח הודעות? אז זו הייתה סתם בדיקה והייתי בטוחה שזה לא יצליח.. אבל סוףף סוףףףףףףףף זה הצליח....... אז אני מבקשת לא לכעוס עלי על זה שאני שמה הודעה לא קשורה ולא במקום... ואם כבר.. אז מה ששמתי זה תקצירים לפרקים הבאים בקטנטנות.. ENJOY!!!!!

Syalo

New member
תגובה

שלום לך SAKA, ברצוני להביע קודם כל את שמחתי בהתעניינותך בצבא.. רוב כבדי השמיעה שאני מכירה לא טורחים לדעת קודם כל מה הצבא יכול להעניק לנו קודם כל. אני משרתת בחיל הים בקיריה בתפקיד הנדסת אנוש.. הייתי רוצה לםרט לך מה התפקיד הזה אבל כרגע אני לא ממש יכולה משום סיווג ביטחוני ואני שם רק שבוע כך שעוד לא ממש יצא לי לעבוד עד שאסיים את הקורס הצפוי לי בקרוב. זה אכן כרוך במחשבים, ואני מופתעת שקיבלתי תפקיד זה. כפי שידוע לך קיבלתי פרופיל 21 שזה בעיני הצבא כמתנדב למרות הכישורים הגופנים שיכולים לשמש לדברים שרק המגוייסים יכולים למלא כגון קרבי או כל עבודת שטח. רוב החיילים המתנדבים שאני מכירה מקבלים תפקיד עובד כללי שזה בעצם תפקיד כמו פקיד או עוזר קצין\רס"ר (מהדרגות הגבוהות). מקווה שקיבלת את התשובה שרצית, וספרי על עצמך. את מתכננת ללכת לצבא?

לאחר לחצים רבים מצד המרחפת...

החלטתי, בתור החייל (היחיד בפועל?) כאן, לחשוף מתפקידי, אבל קחי בחשבון, שהידע שלי מוגבל רק לתחומי ולא לכל היחידות וכל הדברים שרצית. אז ככה. דבר ראשון, נדייק יותר. אני לא גוייסתי, אלא התנדבתי. אחרי כל תהליכי ההתנדבות והקשקושים למיניהם, ואחרי הקורס המזורז למתנדבים, התייצבתי בגאון בתל השומר, שם בחרו לשים אותי בתור אחראי משתמטים (אכן, נפל בכבודי לשרת את המדינה ע"י אלימות כלפי משתמטיה...). וזהו... זה מה שעולה לי בראש כרגע... אם את רוצה להבין יותר (בהנחה שאני אוכל לספק את המידע הזה) אז שאלי חופשי. נ.ב ------ לא ידוע לי שום מידע לגבי חירשים, ולא נראה לי בכלל שיתנו להם אפילו להתנדב... אבל את זה צריך לברר ולא להסתמך עלי..

royik

New member
תוכל לפרט יותר...

ולספר על התנאים, יש קשיים? אתה מסתדר בלי בעיות? עם התפקיד הזה אתה נשאר למשך כל שהותך בצבא?

לsaka

אני נתקלתי בקישור במקרה אולי זה יתאים בשבילך לפי הצעה של מרחפת (היא כתבה מאוד יפה ,) אני מציא לך שתקרא כל הדיון שתנכתב לפני 3 חודשים אז קריאה מהנה דרור חביה מקווה מאוד שעזרתי לך

saka

New member
תודה רבה לכם, קודם כל אני בן...

ואולי חלקכם מכירים אותי או אותנו... טל ונמרוד התאומים מחיפה. היתי רוצה לדבר עם מישהו מכם באופן שוטף ... ע"י צ´אט או איסיקיו ... מספר האיסיקיו שלי הוא : 119314368 אי מייל : [email protected]

פירוט

יש כמה דברים שאני לא אפרט כי זה עדיין צבא, ואסור לחשוף את זה. אבל באופן כללי, השירות קל, לי אסור לעשות כל מיני משמרות (בגלל שאני מתנדב). אם אתם חרשים או כבדי שמיעה, אסור לכם לעשות שמירות נשק. מסיבה מובנת. אם מאסתם בתפקידכם, אתם יכולים כעבור זמן מה (אין לי מושג כמה זמן) לבקש העברה לתפקיד אחר, ובמקרה הקיצוני אפילו העברה למקום אחר. אם ישנם בעיות, אתם מעלים אותן בפני המפקדים והם ינסו (לא בהכרח יעשו אבל ינסו) להתחשב בכם. שימו לב: חובה עליכם כבר מהתחלה, איך שאתם מגיעים ליחידה ששובצתם אליה, להבהיר את הבעיות והנמגבלות שלכם למפקדים. ככה תוכלו לחסוך הרבה בלאגן בהמשך.

לroyik ,תקרא בבקשה ,זה חשוב

אני מסכים לכל מילה מה שכתב National Flickerman כי באמת חל איסור בהחלט ,לחשוף עוד דברים ,למשל סודות מדינה כי חשוב לזכור שזה לא פורום אישי ,אלא כאן יכולים להכנס כל אדם מעולם ,(לא כולם כותבים ,אלא קוראים) ואולי חלק מהם קוראים הם מחבלים ויכולים להעתיק את כל הסודות מדינה ,ותהיה בעייה בבטחונית וחבל אם תרצה לדעת ,אתה יכול לשאול אותו ,אבל ייתכן שהוא הושבע לא לגות סודות מדינה אני מכיר הרבה בנות ובנים שהתגייסו ,בכל מינ מקומות ,אך לא סיפרו לי דבר מה קורה בצבע מבין ומקווה שאתה לא מאוכזב מיזה אז שיהיה לך שבוע טוב דרור חביה נ.ב אם תרצה לי לומר משהו ,רק בתגובה שלחתי לך מסר אישי ,שם תכתוב בבקשה ולNational Flickerman ולSKA שיהיה לכם שיפשוף נעים ולהמרחפת ,בהצלחה בבחינות שלך ,הלוואי שתצליחי

הגזמתם לגבי סיווג ביטחוני

מה הגיד לכם לא לכולכם יש ידע מלא לגבי הצבא נכון גם אני לא רק שתביני אך שתתנדבי תקבלי ים של פטורים לא יספיק לך תוכלי לקבל עוד לא תעשי קורס אלה אם היחידה שבה תגיע מוכנים להשגיע בך כדי לתת למענך קורס לכן חשוב רושם טוב ולא שיהיה סביבה רחמים אני מאמין שלהיפך אנו ככבידי שמיעה יכולים יותר מהתנדבות אפילו לעלות את הפרופיל ולהתייחס אלינו ברצינו אני לא מוכן שתהליך מסורבך כך אני צריך לסבול עקב בעיה קטנה שברוב תפקידים ברמה גבוה לא ינתנו לי עקב מצב זה

למעלה