אהלן.. מה קורה?! היתגעגתי...

free soul

New member
אהלן.. מה קורה?! היתגעגתי...../images/Emo9.gif

טוב, שאלה לי אליכם..
הייתם רוצים שבני זוג, חברים קרובים, ידידים, משפחה וכל אחד שקרוב מאוד לליבכם.... יפתיע אותכם בדרך כלשהי? אני לא מדברת על פרחים, לא על מכונית מפוארת בחנייה... משהו קטן כמו... "מה המצב?! צאי בחוץ אני מחכה לך!" או אם זה מקרה של חברה טובה :"בואי אליי, אני מזמינה אותך לסרט ופיצה!" או אפילו הודעה שחברה שלי שלחה לי מתי שלמדתי :"בהצלחה ביום הלימודים הראשון" או בעבודה החדשה :"בהצלחה ביום הראשון..." אלו הדברים הקטנים הללו שעושים טוב, לא ככה? הפתעות קטנות וחמודות כאלו? שככה אתם רואים שאותו בן אדם מפתיע אתכם סתם כך? לי באופן אישי זה עושה לי את היום, אני רצינית, זה עושה לי את כל היום שמישהו מראה לך איכפתיות ואהבה....
נו, תענו...

free soul

New member
מקפיצה!

ושוב מקפיצה! ושוב מקפיצה! ועוד פעם מקפיצה..!

מיטללל

New member
בטח

הדברים הקטנים האלו באמת עושים את היום... למרות שהפתעה של "בואי. אני פה בחוץ". לא הייתי מקבלת מכל אחד :) יותר מזה, יש מספר מצומצם של אנשים שהייתי שמחה אם הם היו עושים לי דבר כזה. בנוגע לשאר.. מה אם אני עושה דברים חשובים? כגון.... כמו... כמו לישון ! סתם :) אבל אני לא אוהבת הפתעות כאלה :\

בטח שמפתיעים בדרך כזאת.. ../images/Emo8.gif

וזה כיף ועושה הרגשה טובה על הבוקר ובהמשך היום.
את למשל התקשרת
הבוקר והערת אותי וזה דווקא מאוד נחמד... ואפילו בכל יום שולחים אליי הודעות לפלאפון "בוקר
טוב" או "שיהיה לך יום נעים" כל מיני כאלה...

ilana4ka

New member
ברור ברור

זה הכי סבבי:) אני בכלל אוהבת קטעים כאלה,ספונטניים. בעיקר אם זה בא ממישו שחשוב לי[ידיד, חבר, הואוור דה פאק...]

ברור...

זה ממש כייף... כמו למשל קרה שחבר שלי אמר לי שלא יסתדר לו לבוא אלי וכבר התבאסתי ופיתאום צלצול בדלת וזה היה הוא.. או שפעם הוא הפתיע אותי כשעוד הייתי בבית ספר,פיתאום ראיתי את הראש שלו מציץ עלי מהחלון ואח"כ הוא לקח אותי לטיילת...

בטח!

אין כמו יום שישי שאתה בבאסה נופל למיטה מת מעייפות ב9 בערב. בא אליך איזה חבר מסטול עם הBMW פשע שלו, מעיד אותך, דוחף אותך למקלחת ונוסעים לת"א לתפוס כוסיות :))

free soul

New member
אממ.. BMW

שוטרים דיי אוהבים את המכונית הזאת..
תל אביב?! מה כבר יש לעשות שם?! אני באופן אישי לא אוהבת לצאת ולהיתפרע.... אני יכולה להיתפרע מבלי לטרוח אפילו
אבל, לא בא לי. בעעעעעעעעעע... פאק.. עברתי היפנוזה.. חחחחחחחחח ח'ברה, לא לשים לב אליי הלילה.. אני שיכורה מקולה.. חחחחחח

למעלה