אהלן מה קורה

RIPPER

New member
אהלן מה קורה

השבוע האחרון היה שני מאמרים בעיתונים שתפשו את עיני על רצח יצחק רבין אפילו בעיתונים התחילו לחשוד שיגאל אמיר לא רצח את רבין יש לי כמה שאלות אליכם 1. למה הצלם צילם את יגאל אמיר אדם שהוא לא מכיר במשך 10 דקות 2. איך הצלם הגיע לשם הרי השב"כ סגר את כל הגגות שאפשר להשקיף מהם לרחבה 3. בבית חולים אמרו שמצאו שלוש סוגי קליעים בגופה שלו 4. בבית חולים נטען שירו ברבין יריה אחת בלב מקדימה 5. ואם יגאל אמיר לא רצח את רבין מה לדעתכם הבטיחו לו כדי שיקח על עצמו את האשמה מפה ואוזן שמעתי גם שחיסלו איזה סוכן של הש"בכ עוד באותו לילה בפתח תיקווה שידע את כל האמת מאחורי מה שקרה אז מה דעתכם

srullli

New member
עד היום

לא ידעתי באמת את כל הפרטים האלה.... ובאמת נתת לי חומר למחשבה...... (למרות שאני לא במיוחד אוהבת נושאים פוליטיים-מדיניים כי אין לי יותר מדיי מושג ודיעות לגביהם.....מודה...) שמעתי גם איזה משהו לגבי זה שהשב"כ בכלל היה מעורב ברצח גנדי.... בכלל התקשורת מקדשת הרבה מטרות....... הרבה שחיתות בצמרת......

RedStorm

New member
השאלה שהכי תפסה אותי

היא איך האמת הצלם היה על הגג כאשר השבכ סגר את את הגג ורק שוטרים היו יכולים לעלות??? איך??? ????? ???? ??? ?? ? או שבכלל השבכ לא סגר את המקום ולכולם יכלו לעלות? למישהו יש את הסרט??? (בטוח שלא אבל עדיין!)

RIPPER

New member
מה שמעניין אותי

זה מה כבר הבטיחו ליגאל אמיר כדי שיודה ברצח בקשר לצלם יכול להיות שהוא גם מהשבכ הרי איך הוא ידע מי זה יגאל אמיר ועוד התמקד עליו 10 דקות

חזיר בר

New member
אתם די מגוכחים חברה

זה לא רצח קנדי ולא מנסה כמה תנסו לעשות מזה אחד, במקרה הזה,מה שנראה הוא מה שבאמת היה. השב"כ תיכנן את הרצח של רבין? אם אתם באמת מאמינים בזה הרי אתם חיבים להסתכל מעבר לכתף כל שניה בחיים במדינה שלנו.

IC4

New member
מה שמגוחך לדעתי , הוא

שננייייייח היתה קונספירציה כל ההוכחות שנתתם כאן לקיומה, הן בעצם הוכחות לשלילתה כי אני ממש לא חושב שאם היתה קונ´, שהשבכ ( בראשה ) היה מספיק מפגר לתת לדברים כאלה להיודא לציבור מה שכן לקח שלוש שנים לפתוח את התיק של JFK מאז הרצחו רבין מת לפני כבר יותר שמתם לב לרעיון של קונפירציה ליצירת הפראנויה של אנשים שיחשבו שיש קונספירציה ? למרות שבכלל אין ?

hsotrt

New member
מה שהבטיחו ליגאל אמיר!

אני חושב שזה עוד תת-נושא לתיאוריית המאטריקס, הבטיחו ליגאל אמיר שלאחר שיודה אחד מאותם שליחים של "הבחוץ" יכנסו לתאו וייחליפו אותו בבובת דמה בעלת אינטילגנצייה מלאכותית ואת יגאל אמיר האמיתי יקחו על "הבחוץ". נכון מאוד מקורי?? נ.ב. אני מרגיש כל-כך משוחרר כשאני כותב כל מיני שטויות שאני חושב עלייהם בדיוק ברגע זה... זה הדבר החיובי ביותר בכל הפורום הזה, מין תרפייה כזאת.

למעלה