אהלן - מחפש...

JohnnyD2006

New member
אהלן - מחפש...

אני מחפש המון זמן איזה מועדון קטן להתחיל לתקלט בו,אני אולי איזה שנה וקצת מנגן לעצמי בבית
ונמאס לי כבר (דרך אגב אני בן 21 כבר)... הייתי רוצה לציין שאני מנגן סגנון שונה (DEEP HOUSE,ELECTRO,TECHNO וכו'..) ולא מיסחרי (OFFER NISSIM,HOUSE,HIP-HOP). אם יש כאן מישו - שאוהב את הסיגנון שאני אוהב ויודע לנגן בן-זונה (כמוני
חחח),ויש לו זמן להתראות ולהכנס חזק לתוך התחום הזה שניקרא DJ\DJ PRODUCER,אז בבקשה שיפנה אלי בE-MAIL בכתובת: [email protected]. בבקשה לרצניים בלבד!
Johnny.

דייב דנ

New member
צריך להתאמץ

אל תחשוב שאתה תשב בבית ואנשים ירדפו אחריך, קודם כל תוסיף לחתימה שלך שאתה מחפש עבודה, דבר שני תתחיל להסתובב בסביבה. תנגן בכל מקום שמכון לתת לך, מסיבות סילבסטר, מסיבות סטודנטים, בתים של חברים. כל מקום שנותן לך לצאת מהבית. אל תצפה לקבל כסף העיקר לתרגל. בדרך כלל אחרי שתגיע למקום אחד, השם שלך יתחיל להתגלגל קצת יותר ואולי תתחיל לקבל סכומים קטנים. יתכן ואפילו תצטרך לחרוג מהסגנון שלך בהתחלה, אין מה לעשות החיים קשים.

PSYCHO 98

New member
דרך אגב יש איזה מקום בתל אביב

שנותן במה פתוחה לדי ג'יי המתחיל , לפי מה שהבנתי אתה בא עם המוזיקה שלך נרשם אצל הברמן ועולה לתת סט קצר , ואם יתמזל מזלך יהיה בקהל מישהו שישמע יאהב ויקח אותך , אני כבר מברר איפה זה

למעלה