אהלן. מנסה להתחיל אוסף אלכוהול

• פותח הנושא j r 6
  • פורסם בתאריך

j r 6

New member
אהלן. מנסה להתחיל אוסף אלכוהול

בעיקר וויסקי ובורבונים שונים, אולי גם קצת וודקות וכאלה. מעוניין לשמוע מחירים (כמובן מבלי לעסוק בפירסום עסק כזה או אחר). אני מדבר על מחירי שוק (לא דיוטי פרי) פלוס מינוס, לא חייב להיות מדוייק על השקל. אני כרגע מתעניין בעיקר ב: ג'וני ווקר אדום/שחור/ירוק/כחול ג'ק דניאלס (רגיל) גלנמורנג'י וגלנפידיך (הגירסאות הפשוטות ביותר של הפירמות) לאפרוייג ובלוויני (כנ"ל, גרסאות ה 10 שנים). וודקה גריי גוס רמי מרטן VSOP ו XO אני מעוניין לשמוע מחירים פחות או יותר, כי אי לא זוכר שנתקלתי אי פעם בחנויות שמוכרות משקאות כאלה שאצלן אני יכול לגשת ולברר. אם יש למישהו מושג לגבי חלק מהבקבוקים לפחות, אשמח אם יוכל לתת לי כיוון מבחינת המחירים המון תודה מראש! ג'וני

21פנאן

New member
ברכות

ראשית הרשה לי לברך אותך על הצטרפות למעגל אוספי האלכוהול. אני מזהיר אותך כבר מעכשיו שזה ממכר. ממש ממכר... לגבי מחירים ראשית אתה יכול להסתכל בחנויות אלכוהל ברשת ולקבל רושם כללי. בגדול המחירים בארץ הם די קבועים במקרה הכי קיצוני מדובר על 30 -50 ש"ח לבקבוק (גם זה לרוב במשקאות מאוד יקרים) לעומת זאת בדיוטי פרי המחירים יכולים לרדת בחצי פלוס מינוס. ולהלן כמה מחירים שאני זוכר.. ג'וני אדום 130 +- ג'וני שחור 250 +- גלנמורנג'י 520 +- (בדיוטי פרי 52 דולר) כל השאר לא זוכר כל כך... בהצלחה

The German

New member
המחירים הם ממוצעים ולא כוללים מע"מ

מחירים שלרוב תמצא בסיטונאות או חנויות אלכוהול אל תשכח זה לא כולל מע"מ ג'וני אדום ליטר 132 ג'וני שחור ליטר 240 גו'ני ירוק 580 ג'וני כחול אל תקנה בארץ ג'ק דניאלס ליטר 195 גלנמורנג'י 10 380 גלנפידיך 12 200 לאפרויג 10 350 גרי גוס 200 רמי מרטן VSOP 350 XO אל תקנה בארץ

למעלה