אהלן משפחה קטנה שלי

avielss

New member
אהלן משפחה קטנה שלי ../images/Emo23.gif

לא ממש יודע איך להתחיל או אולי לא ממש רוצה חזרתי מחו"ל טיול יפה וקשה לא קשה פיסית חלילה אלא נפשית חשבתי על המון דברים על ההורים החברה לשעבר על החיים ועל הכל החלטתי שאני צריך קצת זמן לעצמי לאסוף שברים להשקיע קצת יותר לאחות פצעים וקרעים ישנים ניהול פורום הינה עבודה קשה שדורשת המון משאבים זמן בעיקר והמון המון מחשבה הנושא חשוב לי ואתם לא פחות לכן החלטתי לפרוש מניהולו אני לא מרגיש שאני מספיק חזק כדי לתת מספיק תמיכה לפחות לא בתקופה הקרובה סביר להניח שהפורום יסגר בתקופה הקרובה אלא אם כן ימצא מחליף אם אתם מסוגלים לתת רוצים לתת ויכולים לתת אתם מוזמנים לפנות להנהלת הקהילות היו שלום אביאל

nana17

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

חבל שרק נכנסתי ומישהו יוצא ולא ניתנה לנו אפשרות להכיר... ננה

toooti

New member
ובכן, זהו היום השחור שלי ../images/Emo93.gif

אני לא אפרט את מה שעבר עליי היום כי זה בטח לא מענין אף אחד. אביאל, יש לי רק דבר קטן לומר לך: הפורום שהקמת עזר לי המום. הפורום הזה מקסים ואני מרגישה עם כל חבר בפורום תחושת הזדהות שאין כמותה. אביאל, אני לא אנסה לשכנע אותך אבל תחשוב שוב. בכל מקרה, אם בכל זאת תחליט לסגור, אני רוצה להגיד לך תודה, על שהקמת את הפורום, והיית לי לאוזן קשבת ולעין קוראת. על שתמיד היית פה, בזמן הנכון, אתה וכל חברי הפורום. אז באמת, "פרום ילדים להורים פרודים" אני רוצה לומר לך תודה מעמקי נשמתי. אץם עסרתם לי ברגעים קשים ועל זה אני לא אדעאיך להודות לכל אחד ואחד מכם. אביאל שיהיה לך בהצלחה בהמשך ואני אשמח לשמוע ששינית את דעתך ממני, עם המון המון המון המון
תותי (איילת)

למעלה