אהלן! מתלבט...

sag821

New member
אהלן! מתלבט...

רוצה לקנות נגן, סכום 400-700 נפח 1 ג'יגה עם רדיו לא משהו בשמיים אבל גם לא מכשיר זבל איזה כדאי? הבנתי שפרוסוונד לא מומלץ.... חיפשתי קצת באינטרנט ויש אינסוף חברות לא מוכרות (לי פחות..) אז מה אתם אומרים? תודה

kfktj

New member
כמה אפשרויות...

מכשיר שהוא מעל לנגנים הממוצעים והזולים הוא הסאנדיסק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38388 למרות שאומרים שהוא בעל איכות שמיעה בינונית... אם אתה רוצה מכשיר מעולה ויוקרתי יותר, יש את ה-iriver ifp795 שהוא "רק" 512 אבל הוא איכותי מכל הבחינות...והוא גם יקר יותר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32033 הדגם של הג'יגה נקרא f799 והוא עולה בסביבות ה900 שקל

sag821

New member
ipod nano

אוקי, הסתכלתי עליו קצת. 2 ג'יגה ב200 דולר. משתלם? איך הוא בגדול? כי זה אומר להוסיף עוד 200-300 שקל ולקבל הרבה פי 2 נפח וזה גם אייפוד...

ramonsegev

New member
איפוד זה MP3

-הוא ללא רדיו (לפי מה שהבנתי) - המסך נשרט מהר - אחריות בין לאומית של אפל (שווה) הייתי קונה במקומך

sag821

New member
יש מישהו שיש לו?

עוד לא פגשתי אף אחד שיש לו אייפוד נאנו. אשמח לחוות דעת ממקור ראשון...

gt-master

New member
יש תוסף שנקרא IFP

התוסף מגיע עם זכרון עליו,עם אפשרות הקלטה ואם יכולת לעבוד עצמאית גם ללא האיפוד. אגב הוא גם מנגן MP3 ועוד פורמטים יותר טוב מאיפוד. והכי חשוב.זה של איריבר ובכלל אתה לא חייב איפוד כדי להשתמש בתוסף הזה כי הוא גם בא עם אוזניות מעולות. בקיצר מה שאני רוצה להגיד זה שאם חשוב לך רדיו תשכח מאיפוד.

sag821

New member
החלטתי ללכת על DEEJAY . הוא בסדר?

של ERGOTECH 1 ג'יגה עם רדיו מובנה עולה בערך 500

gt-master

New member
חבל על הכסף שלך.

תקנה סאנדיסק 512 מגה בפחות מזה וזה ישרת אותך לאורך זמן . עדיף תפוח אחד ביד משלושה על העץ -עדיף חצי גיגה טוב מגיגה שלא עובד.

sag821

New member
אם לומר את האמת..

אתם ממש מגזימים. אז זה לא אייפוד עם 60 ג'יגה אבל וואלה, אם לא תזרוק אותו מקומה שביעית אין סיבה שיהרס. בסוף גם 500 שקל זה כסף ואתה מקבל מוצר שמאד נפוץ אצל הרבה אנשים והרבה מרוצים ממנו ורק ה'מבינים' מאוכזבים משום מה.

qmr

New member
גם לי היה נגן מדבקה..

-ווליום נמוך -איכות שמיעה חרא -ג'ויסטיק לא נוח ומתקלקל -מסך קטן -אפשרויות מוגבלות -אספקת חשמל ממש עלובה (בטריה שמספיקה לי לבקושי יום אחד..) להמשיך?

gt-master

New member
מה אתה מקשקש

יש לי חבר שקנו לו את הזבל הזה.הוא שמר עליו וכשיצא איתו מהבית (בדרכו אלי)הוא בא עם הנגן בקופסת קרטון שלו(באמת אחד ששומר). חודש זה לקח עד שמה שנשאר לו זה DOK של 512 מגה שלא נדלק אפילו. וכשזה עבד השוויתי איתו מול MUVO TX FM של קריאטיב שאני לא מחשיב כסאונד מפיל אבל על יד הזבל, הקריאטיב נשמע כמו משהו מדהים. הוא שילם 450 שח ואני 750 (לפני 10 חודשים) אז מה עדיף? מצד שני אני מכיר עוד מישהי עם הקקה הזה שכבר עובד לה שנה,אבל איך אפשר לשמוע בדבר הזה?(הרב שאני מכיר מתקלקל להם בין חודש לחודשיים גג) בכלל מה הקשר לאיפוד 60 גיגה? ובגלל ש 500 ש"ח זה כסף ,כדי לקנות משהו טוב גם על חשבון מגהבייט(אפילו 256 מגה של חברה טובה עדיף ויהנה יותר). זה שהוא נפוץ זה רק פה בארץ של הפריירים שחושבים שהם לא. מחפשים פה לקנות בכמה שפחות כסף ולקבל כמה "שיותר" וחושבים שהרוויחו.

למעלה